Nazilli sağanak yağışa teslim oldu

Nazilli sağanak yağışa teslim oldu

Meteorolojinin uyarılarının ardından Nazilli'de şiddetli yağışlar etkili oldu.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Nazilli ilçesinde aniden bastıran sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur, trafikte aksamalara neden oldu. İlçenin ana güzergahlarında bazı araçlar köprü altlarında yolda kaldı, ev ve iş yerlerini su bastı. Albay İbrahim Karaoğlan caddesi , 75. yıl bulvarı, Hürriyet Caddesi ve Alp Arslan Türkeş bulvarında bulunan demiryolu alt geçitlerinde oluşan su birikintileri trafiği durma noktasına getirdi. Alt geçitlerde toplam 5 araç mahsur kaldı. Albay İbrahim Karaoğlan Caddesinde minibüsün içerisindeki 3 kişi, aracın üstüne çıkarak boğulmaktan son anda kurtuldu.

1-009.jpeg

Hürriyet Caddesi İstasyon alt geçidin de ise yolcu minibüsü devrilmekten son anda kurtuldu. Minibüste arıza meydana gelirken yolcular başka bir araca taşındı. 

2-011.jpeg

Yeni Mahalle de evlerine su basan Dilek Ekinci ise yetkililerden dert yandı. Her  yağmur yağışında bodrum kattaki evlerinin sular altında kaldığını ifade eden Ekinci, "Büyükşehir Belediyesi ne iş yapıyor. Defalarca söyledik, buradaki altyapı sistemini düzeltmediler. Anca oy istemeye gelirler" dedi.

4-008.jpeg

5-004.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum