Nazilli Sayfası, Nazilli'nin nüfusunu geçti!

Nazilli Sayfası, Nazilli'nin nüfusunu geçti!

Aydın’ın Nazilli ilçesini tanıtmak amacıyla popüler sosyal medya ağı Facebook üzerinde açılan Nazilli Sayfası, 157 bin üye sayısını aşarak Nazilli’nin nüfusunu geride bıraktı.

NAZLI ALTINAYAR-Yaklaşık 10 yıl önce Eşref Özbağcı ve Tahsin Yağlı tarafından açılan Nazilli Sayfası, şehrin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Her gün birçok paylaşım yapılan sayfada 157 bini aşan üye sayısının yanı sıra 183 bin takipçi bulunuyor. 

Türkiye’nin her ilinden takipçisi olduklarını söyleyen Eşref Özbağcı, “Özellikle yurt dışında yaşayan gurbetçilerimizin sayfamızın sıkı takipçisi olduklarını söyleyebiliriz. Yapmış olduğumuz paylaşımlar ve canlı yayınlarla gurbetçi vatandaşlarımızın Nazilli özlemini gideriyoruz. Nazilli’mizle ilgili yerel basında çıkan güncel haberlere de sayfamızda yer vererek hem Nazilli dışında yaşayan vatandaşlarımızı memleketimizdeki gelişmelerden haberdar ediyoruz, hem de yerel basınımıza destek veriyoruz”  dedi.

87878d43-a388-4d92-b3f5-1f7bf890541e.jpg

+1'NCİ ÜYEYE UZUN YAŞAM SEPETİ

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın makamında ağırladığı, Nazilli Sayfası'nın 157.001'nci üyesi olan Kamil Bezci ve eşi Melahat Bezci'ye uzun yaşam sepeti takdim edildi. Nazilli'nin sosyal yaşamını paylaştığını ve sorununu dile getirdiği sayfanın destekçisi olduğu vurgulayan Özcan, " Nazilli nüfusumuzun +1'nci, sayfamızın 157.001'ci üyesi olan abimizin üyeliği nedeni ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. Nazillimizin değerlerinden oluşan sepetimizi Eşref kardeşimle takdim ettik. Nazillimiz'de birlikte yaşamaktan çok mutluyuz." dedi. Özcan'ın tebriklerini kabul eden Bezci çifti, mutluluklarını dile getirerek yeni dönem için Başkan Özcan'a başarı dilediler.

49fafbaa-83e1-4773-b548-4cdbcdb87d01.jpg

"BU İŞ GÖNÜL İŞİ" 

Facebook’un yanı sıra Instagram ve Twitter’da da Nazilli ile ilgili sosyal medya hesaplarını yönettiklerini ve toplamda yaklaşık 300 bin takipçiye ulaştıklarının altını çizen Özbağcı, “Sayfamızda yöneticilik yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tamamı Nazilli Sevdalısı olan bu arkadaşlarımız her gün birkaç saatini bilgisayar ya da telefon başında geçirmek zorunda kalıyor. Takipçilerimizin hem eğlenceli hem de kaliteli vakit geçirmesi için yapacak olduğumuz paylaşımları iyice inceliyoruz ve Whatsapp üzerinden kurduğumuz grupta haberleşerek yapılacak olan paylaşımlarla ilgili birbirimizi bilgilendiriyoruz. Özellikle Oğuzhan Topbaş isimli kardeşimizin Nazillispor’umuzla ilgili açmış olduğumuz platformlarda büyük emeği var. Hiçbir yerden maddi destek almadan bu işi kendi imkanlarımızla götürmeye çalışıyoruz. Bu iş gerçekten memleketini seven insanların gönülden yaptığı bir iş. Emeğimize saygı duyan ve sayfamıza teşekkür mesajı atan tüm hemşehrilerimize saygılarımızı gönderiyoruz." şeklinde konuştu.

386668e1-2a37-4104-ac9d-98bdf02520a8-001.jpg

39538014-98cc-4d2d-8263-61039c682fc1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.