Nazilli sonunda yüz güldürdü

Nazilli sonunda yüz güldürdü

Ege Derbisi'nde gülen taraf son dakika golüyle Nazilli Belediyespor oldu.

NAZİLLİ BLD - KARŞIYAKA: 1-0
STAT:
Nazilli
HAKEMLER: Murat Erdoğan **, Abdullah Uğur Sarı **, Abdulkadir Döner **
NAZİLLİ BLD: Evren ***, Turgay **, Fatih ***, Mert *** (76 Hakan *), İlker *** (70 Burhan *), Mert Er **, Abdulkadir ***, Gökhan ***, Ayhan Tuna ***, Emre ***, Gürhan *** (80 Tayfur Emre *)
KARŞIYAKA: Erhan ***, Cenk ***, Arif **, Ali ** (90 Namık ?), Mahmut ***, Can ***, Battal ** (78 Muhammet Fatih *), Harun **, Metin ***, Abdulhamit ***, Özgür ***
SARI KARTLAR: Arif, Harun, Mahmut ve Battal (Karşıyaka) Abdulkadir ve Turgay (Nazilli Bld.)
GOL: 90+2 Burhan Arman (Nazilli Bld.)
 
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor Ege Derbisi'nde Karşıyaka'yı ağırladı. Nazilli Belediyespor'da 7'de Gürhan Gürsoy'un ceza sahasından çekmiş olduğu sert şutu kaleci Erhan güçlükle çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken, orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Nazilli Belediyespor, 70'te Fatih Üge ile net bir golden daha oldu. 90'da Tayfur Emre ceza sahası içinde rakibini geçemedi. 90+1'de Karşıyaka'da Mahmut, net pozisyonu kaçırdı. 90+2'de Burhan Arman Nazilli Belediyespor'a galibiyeti getiren golü attı: 1-0. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Nazilli Belediyespor, Karşıyaka'yı 1-0 mağlup etti. Nazilli Belediyespor haftalar sonra galip gelerek, şenlik havasında galibiyeti kutladı.
 
MAÇTAN NOTLAR:

Karşılaşmayı yaklaşık 4 bin Nazilli taraftarı ve 300 Karşıyaka taraftarı izledi. Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediyespor Başkanı Erdoğan Eker ve Aydınspor 1923'ü destekleyen Hüsamettin Artan da protokol tribünde maçı takip etti. Nazilli Belediyespor taraftarları zaman zaman Karşıyaka'nın düşmanı ve aynı zamanda Nazilli'nin de dostu olan 'Göz Göz Göztepe' tezahüratları yaptı. Bazı Karşıyaka taraftarları da ilk yarıda Açık Tribün de yer aldı ve ikinci yarıda deplasman tribüne geçmesi dikkat çekti. Açık Tribün de bulunan taraftarlar da Atatürk posteri açtı. Nazilli Belediyespor Kaptanı Ayhan Tuna Üzümcü, Karşıyaka kaptanına çiçek verdi. Nazilli Belediyespor taraftarları, 'Karşıyaka kümeye' tezahüratı yaptı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.