Nazilli Ticaret Odası ‘Eğitim’ Hamlesi Başlattı

Nazilli Ticaret Odası (NTO) ile İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) arasında indirimli eğitim-öğretim protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol çerçevesinde, NTO üyelerinin 1’inci derece akrabaları İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde yüzde 15 indirimli eğitim görebilecek. İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyet Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen protokol imza törenine İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, NTO Başkanı Nuri Arslan, NTO Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, NTO Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Erturan ve İEÜ Rektörü Prof. Dr. Oğuz Esen katıldı.

• NAZİLLİLİ ÖĞRENCİLERİN SAYISI ARTACAK

İmza töreninde konuşan İEÜ Başkanı Ekrem Demirtaş, üniversitenin çift anadal programlarıyla eğitim dilinin İngilizce olmasıyla dikkat çektiğini söyledi. Başkan Demirtaş, Nazilli’den İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde eğitim gören başarılı öğrenciler olduğunu ve bu sayının da artmasını beklediklerini kaydetti.

• ARSLAN: NAZİLLİ 39 İLDEN DAHA BÜYÜK BİR İLÇEDİR

NTO Başkanı Nuri Arslan ise, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin eğitim kalitesinin bilindiğini, gençlerin önünün açılmasında protokolün önemli bir etken olduğunu ifade etti. Arslan, “Bu tip birlikteliklerin gelecekte farklı noktalarda ilerleyeceğine inanıyorum. Nazili bugün 39 ilden daha büyük bir ilçedir. Gelecekte öğrenci sayımızın üniversitemize katılımının artacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. İEÜ Rektörü Prof. Dr. Oğuz Esen da, üniversitenin 8 fakültesi, 2 meslek yüksekokulu, 2 yüksekokulu ve 2 enstitüsü ile 7 bini aşkın öğrenciye sahip olduğunu bildirirken, “Dünya’da ki en iyi 500 üniversite içerisine girebilen 23 üniversiteden biriyiz. İngilizce eğitimin yanı sıra ikinci yabancı dil veriyoruz. Girişimci ve yenilikçi gençler yetiştiriyoruz. Gençlerimiz, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde kaliteli bir eğitim alacaklar” dedi. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

nazilli-ticaret-odasi-(1).jpg

nazilli-ticaret-odasi-(2).jpg

nazilli-ticaret-odasi-(3).jpg

nazilli-ticaret-odasi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.