Nazilli Ticaret Odası fuardan fuara koşuyor

Nazilli Ticaret Odası fuardan fuara koşuyor

2016 yılında bol bol fuar katılımı gerçekleştiren Nazilli Ticaret Odası, geçtiğimiz aylarda İstanbul’da Gıda ve İnşaat, Almanya’da Otomobil Fuarlarına katılarak üyelerinin farklı il ve ülkelerden sektör temsilcileri ile buluşmasına olanak sağlıyor.

Fuarlar sayesinde ticaret hacminin gelişeceğine, özellikle küresel yeniliklerden üyelerinin haberdar olması ile yenilikçi uygulamaların bölgeye entegre edileceğine inandıklarını belirten yetkililer, fuar gezilerinin bölge ekonomisine hızlı bir gelişme sağladığına inandıklarını belirttiler.

ANUGA En Güzel Örnek

Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen ANUGA Gıda Fuarı’na yüklü bir maliyete katlanarak 2 kezstand açan ve üyelerinin ürünlerini sergilemesine olanak sağlayan NTO, bu sayede incir başta olmak üzere gıda ihracatında kayda değer bir artış sağlamayı da başarmış durumda. Bakanlık destekli “İmalattan İhracata” isimli proje ile ihracat raporunu da yayınlayan NTO, sektörlerin gelişmesine sundukları katkıyı da kayıt altında tutmaya gayret ediyor.

Sırada Antalya YÖREX ve EXPO var

Konu ile ilgili bir açıklama yapan NTO Yönetim kurulu Başkanı Nuri ARSLAN “Bu sene özellikle katılımı kolay olan ve geniş kitlelere yayılan yurt içi fuar organizasyonlarını had safhaya çıkarmış bulunuyoruz. Fuar katılımlarımız gün geçtikçe artmaya devam ediyor. 29 – 30 Ekim’de Antalya’da hem YÖREX’e hem de EXPO’ya katılacağız. Yoğun bir talep var. Katılmak isteyen üyelerimiz odamız ile irtibata geçerek bilgi sahibi olabilirler.” diye konuştu.

 

HAVADİS HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.