Nazilli Ticaret Odası yeni hizmet binasını tanıttı

Nazilli Ticaret Odası yeni hizmet binasını tanıttı

Arslan, gelecek hedeflerini anlatarak “Nazilli Ticaret Odası Aidat toplamaktan Başka Ne Yapar?” sorusunu sorarak hazırladıkları kitapçığı kamuoyuna sunarak, yapımı devam etmekte olan yeni hizmet binasını tanıttı.

Yeni ve yenilikçi hedefleri olduklarını söyleyen Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan; “Hizmet kalitemizi ve anlayışımızı yenilemeye çalışırken mevcut hizmet binamız önümüzde büyük bir engel oluşturmakta idi. Kısa bir süre içerisinde bu engeli de aşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor ve sizlerle paylaşıyoruz.” dedi.

Nazilli Ticaret Odası’nın strateji planlarının bölgenin hızlı kalkınmasına olanak sağlayacak şekilde planlandığını anlatan Arslan,”Memleket sevdalısı olarak çıktığımız bu yolda bu ve benzeri birçok engelle karşılaşacağımızı en başından itibaren tahmin etmiştik. Hepimizin malumu “meyve veren ağaç taşlanır” sözü hep aklımızda yer etti. Yeni bir yönetim ve hizmet anlayışı muhakkak büyük sancıları da beraberinde getirecektir. Bütün bu sıkıntı ve engellere rağmen gelecekte memleketimize ve milletimize fayda sağlayacak işler yapma heyecanını yitirmemiz söz konusu bile olamaz.” dedi.

"Meyve Veren Ağaç Taşlanır"

Nazilli Ticaret Odası’nın Aydın ilinin doğusundaki 7 ilçeye hizmet sunan 39 il odasından daha büyük olduğunu belirten Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan; "1924 yılında kurulmuş olan bölgenin en güçlü ve en köklü meslek odalarından bir tanesiyiz. Kurulduğu günden bu güne kadar Köytaş Tekstil, Sümer Basma Fabrikaları gibi ülkenin ekonomisine büyük hizmetleri bulunan bir çok firmayı bünyesinde üye olarak barındırmış olan NTO, 2000 yıllarına kadar Afyon, Denizli, Aydın ve Uşak illerine mal ve hizmet sunabilecek kadar güçlü bir ekonomik yapıya sahip Nazilli ve çevresindeki sanayici ve tüccarlara hizmet sunmuştur” diye konuştu.

Yeni hizmet binasında çevre ilçelerden gelecek olan üyelere de ayrı bir donanımlı ofis tahsis edilecek ve bina her türlü iş ve işlemlerini yapabilmeleri için kullanıma sunulabilecek.

Havadis Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.