Nazilli Uğur Okulları'nda öğrenciler için veli dayanışması

Nazilli Uğur Okulları'nda öğrenciler için veli dayanışması

Türkiye’de ve Dünya’da eğitimde liderliği elinde bulunduran Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarından Nazilli Uğur Okulları’nın her yıl düzenlediği kahvaltı etkinliği bu yıl Florya Sosyal tesislerinde okul aile birliğinin öncülüğünde gerçekleşti.

Nazilli Uğur Okulları’nın velilerle dayanışma ve kaynaşma kahvaltısı gerek öğrenciler gerek veliler tarafından İlgiyle karşılandı. Katılımın yoğun olduğu kahvaltı etkinliğinde veli, öğretmen ve öğrencilerin kaynaştığı gözlemlendi. Nazilli Uğur Okulları kurucularından Ramazan Ererişkin, her yıl öğrenci ve velilerle gerçekleştirilen bu tür etkinlikler öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerini geliştirirken aynı zamanda öğretmen-veli-öğrenci işbirliğini kuvvetlendirdiğini belirtti.

Nazilli Uğur Okulları Müdürü Kaan Başarır, “Okul aile birliği öncülüğünde düzenlenen kahvaltı etkinliğimiz hem öğrencilerimize motivasyon imkanının yanında hem de halı saha maçları ve müzik eşliğinde gerçekleştirilen yarışmalar ile öğrencilerimizin stres atmalarını sağlandı.”

Kahvaltıda öğrenciler ve veliler halat çekme yarışı, çuval yarışı yaparken veliler de açık havada çocuklarıyla olmanın keyfini çıkardı.

Okul Aile Birliği Başkanı Nazan ALTINAYAR, günümüzde biz ailelerin öğrencileri ile bir arada vakit geçiremeyip bir şeyler paylaşmakta zorlandığını belirterek; “Bu tür etkinliklerin birlikteliği ve aile bağlarını güçlendirdiğini dile getirdi. Bizler bu tür birliktelikler ile bir araya gelerek büyük ve geniş bir aile olma ayrıcalıklarını çocuklarımıza yaşatacağız” dedi. Altınayar etkinliğe katılan tüm ailelere teşekkür etti.

nazilliugurokullaridayanismakahvaltisi-(17).jpg

nazilliugurokullaridayanismakahvaltisi-(1)-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.