Nazilli'de 15 Temmuz coşkusu

Nazilli'de 15 Temmuz coşkusu

Nazilli’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni düzenlendi. Belediye Meydanı’nda düzenlenen törenlere İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuyan 6 yaşındaki Eylül Tekin damga vurdu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni tüm yurtta olduğu gibi Nazilli’de de coşkuyla kutlandı. Törende Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, halka hitap etti. Başkan Alıcık, “15 Temmuz’un ardından devletimiz, kararlılıkla FETÖ’nün inlerine girmiş, anayasal düzeni bozan ihanet şebekesini çökertmiştir.” dedi. 

Belediye Başkanı’nın konuşmasının ardından Aydın Vali Yardımcısı Abdullah Aslan konuşma yaptı. Vali Aslan, FETÖ terör örgütünün ihanetini lanetlediği konuşmasında gerçek gücün millet olduğunu ifade etti. 

Protokol konuşmalarının ardından sahneye Nazilli’de Anasınıfı öğrencileri arasında düzenlenen İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında birinci olan 6 yaşındaki Eylül Tekin çıktı. İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını coşkuyla okuyan küçük Eylül, ayakta alkışlandı 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni, yarın gece 24’e kadar devam edecek. Nazillililer, 15 Temmuz şehitleri anısına Belediye Meydanı’nda sabaha kadar nöbet tutacak.

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

1-082.jpg

2-077.jpg

3-072.jpg

4-046.jpg

5-028.jpg

6-021.jpg

7-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.