NAZİLLİ'DE 20 KÖYÜN BEKLEDİĞİ  O  KÖPRÜ ARTIK AÇILDI

NAZİLLİ'DE 20 KÖYÜN BEKLEDİĞİ O KÖPRÜ ARTIK AÇILDI

Nazilli ilçesinde Mergen Çayı'nın üzerine Aydın Valiliği YİKOP tarafından köprü yapıldı.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli’de 20 mahallenin uzun zamandır hayalini kurduğu Mergen Köprüsü hizmete açıldı. AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim köprü projesinin detaylarını anlattı.

Arslanlı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Mergen Çayı üzerine yapılan köprü ile ilçenin doğusunda bulunan 20 kırsal köyün alternatif yol sorunu çözüme kavuşturuldu.

Köprü, Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı(YİKOP) tarafından inşa edildi. 1 milyon liraya yapılan köprü, 2O mahalleyi birbirine bağlayacak. Mahalle halkları yıllardır hayallerini kurdukları köprünün tamamlanmasıyla büyük bir sevinç yaşayarak mutluluklarını ifade etti. AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim köprü projesinin detaylarını Havadis Gazetesi’ne anlattı.

“Kalıcı Bir Hizmet Yaptık”
Uzun zamandır ihtiyaç duyulan bir hizmeti yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Erim, "İhtiyaç duyulan bir bölgeye kalıcı, güzel bir köprü yaptık. Projemizin maliyeti 1 milyon lirayı buldu. Karayolları Genel Müdürlüğü(KGM) ve Devlet Su İşleri Müdürlüğü’müz (DSİ) işbirliği içerisinde, uyumlu bir çalışma göstererek köprümüzü tamamladılar. Mahallemizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz, vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. 

“Ulaşım Çok Önemli”
Bölgede çalışmalara devam edeceklerinin müjdesini veren Erim, “Aynı bölgede asfalta çıkma bağlantısı olan 1240 metre yola parke döşeme işlemlerine başladık. Yolu genişletme çalışmalarımız da var. Oralar tabi ki zamanla gelişecek. Ulaşım çok önemli” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum