Nazilli'de 2014 Yılının İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Nazilli'de 2014 Yılının İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Nazilli Belediye Meclisi’nin 2014 yılı ilk meclis olağan toplantısı yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Belediye Meclisi’nin 2014 Ocak ayı dönemi olağan toplantısı Belediye Başkanı Haluk Alıcık Başkanlığı’nda meclis salonunda gerçekleştirdi. Olağan toplantının ilk gündem maddesini Belediye Meclisinin 2014 yılında yapacağı aylık toplantıların gün ve saatinin belirlenmesi ile başladı. Meclis üyeleri oybirliği ile 2014 yılında da meclis toplantılarının yine ayın ilk Çarşamba günü yapılmasının kararını verirken Belediye Meclisinin 2014 yılında izin yapacağı ayın da yerel seçimler nedeniyle Mart ayı olmasına oy birliği ile karar verdi. 2014 yılının ilk olağan meclis toplantısında Denetim Komisyonuna Dursun Öztunç, Hakan Kumcuoğlu, Kemal Aşık, Ali Gün ve Mehmet Akkan seçildi. Amatör Spor Kulüplerine ayni ve nakdi yardım yapılması, toplu konut yapımı için ödenek aktarılması, NAZKENT konutları tahsis şartlarının, gelir miktarının belirlenmesi ve protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanı H.Haluk Alıcık’a yetki verilmesine oy birliği ile kabul eden Meclis üyeleri; Şirinevler Kapalı pazar yerine merhum Belediye Başkanlarından Eşref Özel’in, Sümer Parkına da eski Aydın Milletvekillerinden Dr. Yüksel Yalova’nın isimlerinin verilmesine oy birliği ile karar verdi.

KREDİ ÇEKİLMESİ İÇİN YETKİ VERİLDİ

Meclis toplantısının gündemindeki son üç madde olan yatırım işlerinde kullanılmak üzere bankadan kredi alınması, İsabeyli Belediyesine ait 3 adet kaynak suyu kabotajının kiralanması ve İsabeyli Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:159/C adresindeki işyerinin kiralanması meclis üyelerinin oyçokluğu ile karara bağlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.