Nazilli'de 29 Ekim Coşkusu

Nazilli'de 29 Ekim Coşkusu

Nazilli'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.


İlçe Şehir Stadı'nda başlayan etkinliklere, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakdan Öztürk, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, Nazilli CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, daire müdürleri, esnaf odaları başkanları, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Burada halka seslenen Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletinin karakterine ve geleneklerine en uygun idare olarak ifade ettiği geleceğimizin teminatı Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 96.yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Aziz milletimizin, çocuklarımızın ve tüm Nazilli halkının Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Günün anısına düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini, Kaymakam Arısoy ve Cumhuriyet Başsavcısı Dönertaş takdim etti.
Gösteriler, Nazilli Belediyesi Mehter Takımı ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda eğitim gören öğrencilerin gerçekleştirdiği halk oyunları, jimnastik ve müzik performanslarının ardından son buldu.

Nazilli Şehir Stadyumu’ndaki gösterilerin ardından stadyum önünden başlayıp İstasyon Caddesi’nde biten Cumhuriyet yürüyüşü düzenlendi.
Nazilli sokaklarında renkli görüntüler oluşturan yürüyüşte yol kenarında ve evlerinde bulunan vatandaşlar alkışlar ile destek verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.