Nazilli'de   3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı

Nazilli'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı

Nazilli’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

İstasyon Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı. Törene, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş , Nazilli Bedensel Engelliler Derneği, Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği ,siyasi parti temsilcileri ve engelliler katıldı.

İstasyon Meydanı’ndaki törenin ardından etkinlikler, Nazilli Belediye Meydanında devam etti. Etkinliğe Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş , Nazilli Bedensel Engelliler Derneği, Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği ,siyasi parti temsilcileri , sivil toplum kuruluşları, engelli öğrenciler ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan NAZENDER Başkanı Tayfun Yazıcı, “ Biz Nazilli halkı ile güzel bir bağ oluşturduk. Nazilli’de engellilere bakış açışını değiştirmek için bir işe başladık. Bugün baktığımızda oluşan bu tablo benim için büyük gurur verici. Engelsiz bir şehir meydana getirdik.Etkinliğimize katılan, emeği olan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Belediye Meydanı’nda devam eden etkinlikte kuruluşların hazırlamış olduğu gösterilerle son buldu.

22-015.jpg44-007.jpg77-003.jpg99-001.jpg

i1.jpgi3.jpgi5.jpgi4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.