Nazilli'de 3 otomobil çalındı

Nazilli'de 3 otomobil çalındı

Nazilli'de bir gece içerisinde 3 otomobil çalındı. Hırsızlar, çaldıkları bir otomobilin benzini bitince aracı terk edip kaçtı. Nazilli polisi, hırsızlık şüphelilerini ve çaldıkları araçları arıyor.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet ve Sümer Mahallelelerinde oturan 3 kişi, sabah işe gitmek için evden çıktıklarında, otomobillerinin yerlerinde olmadığını gördü. Vatandaşlar hırsızlık şüphesiyle durumu polise bildirdi.Asayiş Şube Grup Amirliği ekipleri , 3 farklı adresten aynı marka araçların çalındığını tespit etti.

ac17a249-ec68-442c-a318-52350d3e2cc9.jpg

Cumhuriyet Mahallesi'nden çalınan Yüksel Daban'a ait 48 YU 768 plakalı araç Sümer Mahallesi Çakır Ali Mevkisinde terk edilmiş halde bulundu. Polisin araç içerisinde yaptığı incelemede, hırsızların otomobili düz kontak yaparak çaldıkları tespit etti. Araçla şehir içinde gezdikten bir süre sonra benzini bittiği için otomobili terk eden şüphelilerin, çalınan diğer otomobillerle kaçtıkları tahmin ediliyor.

Araç sahiplerinden Yüksel Daban," Sabah işe gitmek için evden çıktığımda aracımı yerinde görmedim. Hemen polisi aradım. Kısa sürede aracım terk edilmiş halde bulundu. Benzini bitmiş, aracı bırakıp kaçmışlar" dedi.

ab7d15d1-bba0-4255-a5a9-9a14b6d009fa.jpg

Çalıntı araçlar konusunda büyük hassasiyet gösteren Nazilli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçeden çalınan 2 aracın bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABER VİDEOSU;

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.