Zafer Bayramı’nda Sade Tören

Zafer Bayramı’nda Sade Tören

Nazilli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı, İstasyon Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Tören, çelenklerin sunulmasından sonra resmi konuşmalarla devam etti.

Nazilli İstasyon Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunumu ile başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yılı kutlamalarna Kaymakam Mehmet Okur, Nazilli Garnizon Komutan Vekili Jandarma Üstteğmen Kalender Yalçın Gürenci,  Belediye Başkanı MHP’li Haluk Alıcık, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfü Baydar, siyasi partilerin ilçe başkanları, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesi üyeleri, kurum kuruluşların müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından ardından öğrenciler şiir okudu.

Törende konuşan Nazilli Garnizon Komutan Vekili Jandarma Üstteğmen Kalender Yalçın Gürenci, “Bugün; asil Türk milleti ve kahraman Türk ordusunun ebedi başkomutanı, Ulu Önder Atatürk’ün önderliğinde, milleti ile bütünleşerek, 94 yıl önce gerçekleştirdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nü gururla kutluyor ve heyecanını yaşıyoruz. Türk ordusu, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kendisinden çok daha güçlü düşman ordularını yenerek Kurtuluş Savaşı'nı kazandı. Bu savaş, bağımsızlık mücadelesi veren dünyanın bütün ülkelerine örnek oldu” dedi. İstasyon Meydanı’ndaki törenin ardından Kaymakam Mehmet Okur, makamında tebrikleri kabul etti.

HABER:CEMAL ERİŞ

a-003.jpg

b-008.jpg

d-007.jpg

c-008.jpg

ff.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.