Nazilli'de 8 kişinin koravirüs testi pozitif çıktı

Nazilli'de 8 kişinin koravirüs testi pozitif çıktı

Nazilli ilçesinde kovid-19 testi pozitif çıkan 8 kişinin tedavisine devam ediliyor. İlçede koronavirüs salgınına karşı yürütülen başarılı hamlelerin hastalığın önüne geçtiğini gözler önüne seriyor.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-Nazilli'de geçtiğimiz günlerde kovid-19 testi pozitif çıkan vatandaşların sayısı 21'e yükselmişti. İlçe hızla yayılım göstermeye başlayan salgının önüne, alınan tedbirlerle geçilmeye başlandı. Edinilen son bilgiye göre, şuanda ilçede 8 aktif vaka bulunuyor. Bu zamana kadar ilçede hastalıkta bir kişi ölürken, koronavirüs testi pozitif çıkan hastalarda Aydın'ın çeşitli hastanelerinde tedavi görüyor. 

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'de hastalığın il genelindeki artışına dikkat çekerek, vatandaşları uyardı. Vali Köşger, "Henüz hastalık tümüyle geçmiş değil. Aydın'da da vaka sayısı 119'a çıktı. Son günlerde 4'er 5'er artarak ilerliyor. Vefat sayısı ise 6. Vatandaşlarımız kesinlikle rehavete kapılmasın. Herkes maskesini takmaya, sosyal mesafesine dikkat etmeye devam etsin. Evde kalmaya devam etsin. 65 yaş üstü ve 20 yaş ve altı için yasak Aydın'da da hala devam ediyor."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.