Nazilli'de Adaylar Açılışta Buluştu!

Nazilli'de Adaylar Açılışta Buluştu!

Nazilli Marangoz ve Ağaç İşleri Esnaf Sanatkarlar Odası'nın yeni hizmet binası görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Yerel seçimlere sayılı günler kala düzenlenen açılış Cumhur İttifakı adayı Haluk Alıcık ile Millet İttifakı adayı Kürşat Engin Özcan’ı bir araya getirdi.
Üyelerine daha kaliteli ve ferah bir ortamda hizmet vermek isteyen Nazilli Marangoz ve Ağaç İşleri Esnaf Sanatkarlar Odası Altıntaş Mahallesi Dalyan İş Hanı’na taşınırken yeni yerin açılışı için düzenlenen tören siyasileri bir araya getirdi. Oda Başkanı Ali Çetinkaya’nın ev sahipliğinde yapılan açılışa Nazilli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan adayı Kürşat Engin Özcan, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, oda başkanları, STK temsilcileri ve oda üyeleri katıldı.

"BEŞİK DE YAPARIZ TABUT DA"
Açılışta konuşan Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan, "Mobilyacılık mesleği peygamber mesleğidir. Biz beşiği de yaparız, tabutu da" diyerek odada verilecek ortak kararlarla esnafın işlerinde kolaylık diledi. Ercan, açılış vesilesiyle bir araya gelen siyasilere teşekkür ederek, "Açılış kurdelesinin bir ucunu Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık, diğer ucunu Millet İttifakı'nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan tutuyor. Bizler de seçim atmosferini en iyi şekilde hissediyoruz" dedi.

"DAHA İYİ VE KALİTELİ HİZMET"
Nazilli Marangozlar Odası Başkanı Ali Çetinkaya da "Odamızın yeni yerini üyelerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek için yaptık" diyerek üyeleri için çalışmaya devam edeceklerini onlar için iyi kararlar alacaklarını ifade etti.

"ESNAF HALA AYAKTAYSA UMUT VAR DEMEKTİR"
Odanın yeni yerinin açılışına katılan İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, "Siyasetçilerin kalbi esnaf odalarında atar. Esnafın olduğu yerde umut vardır ve esnaf yaşadığı yerin mutemet insanıdır. Esnaf hala ayaktaysa ve şartlara direniyorsa umut tükenmemiş demektir" dedi.
Konuşmaların ardından yeni hizmet ofisi dualarla açıldı. Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık ile Millet İttifakı'nın Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, protokol üyeleri ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Protokol üyeleri odayı gezerek bir süre sohbet etti. Sohbet esnasında Alıcık, "Önemli olan esnafın mutlu ve huzurlu olması" diyerek odanın eksikleri konusunda destek olacağının sözünü verdi.(Simge Ata-Hedef Gazetesi)

11-009.jpeg

22-054.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.