Nazilli'de Ahmet Yavuz dönemi

Nazilli'de Ahmet Yavuz dönemi

Nazilli Belediyespor'da teknik direktör arayışları sona erdi. Siyah beyazlı camia Ahmet Yavuz ile 3 buçuk yıllık sözleşme imzaladı.

Mustafa Bahadır ile yollarını ayıran TFF 2. Lig beyaz grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'da teknik direktör belirsizliği sona erdi. Siyah Beyazlı camia  Hangar Cafe Restaurant'ta düzenlenen imza töreniyle Niğde Belediye Spor'u çalıştıran Teknik Direktör Ahmet Yavuz ile anlaşma sağladı. Imza törenine Nazilli Belediyespor onursal başkanı ve Nazilli Belediye Başkanı ve kulüp onursal başkanı Haluk Alıcık, Kulüp Başkanı Erdoğan Eker, taraftarlar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

3-097.jpg

"BU DURUM GEÇİCİ"

Nazilli Belediyespor'un hak ettiği yerlere geleceğini söyleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Sağ olsun bu kötü günde bizimle birlikte oldu. Ben inanıyorum ki Nazilli Belediyespor çok daha iyi yerde olacak. Önce hocama yönetimdeki arkadaşlarımıza ve futbolcularımıza güveniyorum. Bu kulübü hep birlikte başarıya götüreceğiz." dedi. 

6-031.jpg

Kulübü içerisinde bulunduğu çıkmazdan kurtaracaklarına değine Alıcık, "Bu kulübü hep birlikte başarıya götüreceğiz. Nazilli Belediyespor büyük bir camia bu durum geçici. Hocamıza çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ahmet Yavuz'un kulübe çok şey katacağına inandıklarını söyleyen Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Eker de, transfer sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti. 

"NAZİLLİ'DE OLMAK ŞEREFTİR"

Siyah beyazlı camiaya katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz da, “Burada olmak şereftir gururdur. Yapacaklarımız sahada burada konuşmanın gereği yok. Başkanım gerekenleri söyledi. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

4-067.jpg

AHMET YAVUZ KİMDİR?

47 yaşındaki teknik direktör, genç teknik adam kariyerine 2007 yılında son olarak 2.Lig Beyaz Grup’ta çalıştırdığı Keçiörengücü’nde antrenör olarak başladı. Ankara doğumlu teknik patron, bu kulüpte teknik direktör ve alt yapıda Gençlik Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. Yavuz, tanınmış futbol adamları Önder Özen ve Galatasaraylı eski futbolcu Vedat İnceefe ile çalışma fırsatı buldu. 2010 yılında Bugsaşspor’da antrenör olarak göreve gelen Yavuz, teknik direktörlük de yaptığı kulüpten 2013 yılında ayrılarak yeniden Keçiörengücü’nün yolunu tuttu. Yavuz, 2013’te ayrıldığı Keçiörengücü’nde 2015 yılında yeniden göreve geldi ve 16 Mart 2017’ye kadar bu kulüpte görev yaptı. Yavuz son olarak Niğde Belediye Spor'da çalıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.