NAZİLLİ’DE ‘AK PARTİ’ VE ‘İL’ POLEMİĞİ

NAZİLLİ’DE ‘AK PARTİ’ VE ‘İL’ POLEMİĞİ

Nazilli’de son yılların en büyük polemiği yaşanıyor. Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın MHP’den AK Parti’ye geçeceği, akabinde de Nazilli’nin il yapılacağı halk arasında dilden-dile, kulaktan kulağa dolaşıyor.

29 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından ‘büyükşehir’ statüsüne kavuşan Aydın’da özellikle ilçe belediyelerinin gelirlerinde meydana gelen düşüş, beraberinde bir çok polemiğin yaşanmasına neden oluyor. Nazilli’de de son yılların en büyük polemiği halk arasında dilden-dile, kulaktan-kulağa yayılmaya devam ediyor. MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın parti değiştirerek AK Parti’ye geçeceği, akabinde Nazilli’nin Aydın’dan ayrılarak ‘il’ yapılacağı söylemleri her geçen gün artarak devam ediyor. Önceleri kent merkezinde dillenen ‘AK Parti’ ve ‘İl’ polemiği, Nazilli’nin en uzak mahallerine kadar ulaşarak, kahvelerde ve evlerde tartışılır hale geldi.

• ALICIK: AK PARTİ İDDİALARI 1,5 YILDIR KONUŞULUYOR

Site Editörümüz M.Şevket Altınayar’ın sorularını yanıtlayan MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti’ye geçeceği şeklinde öne sürülen iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Bu iddiaların halkın beklentisini yansıttığını ve yaklaşık 1,5 yıldan bu yana konuşulduğunu ifade eden Alıcık, “Ben Nazilli Belediye Başkanıyım. Tüm partilere eşit mesafede duruyorum. Ayrıca bir çok siyasi partide yakın arkadaşlarım, dostlarım var. Bu yakınlık yanlış anlaşılıyor” dedi. Nazilli'nin bir çok ilden daha büyük bir ilçe olduğunu hatırlatan Alıcık, “Nazilli il olmayı hak ediyor. Nazilli insanı da yıllardır il olabilmenin özlemiyle yanıp, tutuşuyor. Bunu biz biliyoruz, Devletimiz de biliyor” şeklinde konuştu.

• ALICIK: MİLLETVEKİLİ ADAYI OLABİLİRİM

Açıklamasında önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimlerde milletvekili adayı olabileceğini kaydeden Alıcık, “Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Seçimlerin ardından Türkiye’de oluşacak siyasi tabloya göre milletvekili adaylığı konusunda kararımı vereceğim” ifadelerini kullandı. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum