Nazilli'de Alarm !

Nazilli'de Alarm !

Kuşadası'ndaki festivale gitmek için Nazilli'deki evinden ayrılan 17 yaşındaki Tuğçe Yalçınkaya’dan haber alınamıyor.

Polis ve jandarmaya kayıp müracaatında bulunan aile kızlarının bir an önce bulunabilmesi için sosyal medyada paylaşımda bulunarak takipçilerinden yardım istedi.

Nazilli’de annesi Özlem Yalçınkaya ile birlikte yaşayan 17 yaşındaki Tuğçe iddiaya göre,11 Temmuz Çarşamba günü Davutlardaki sevgi plajında başlayan ve beş gün sürecek olan gençlik festivalinin ilk gününü izlemek için kuzeniyle birlikte Kuşadası’na gitmek için  annesinden izin istedi.

Aynı gün Konser bitimi, gece Nazilli’ye dönmek şartıyla izin alan genç kız annesinin geri dönmesi için verdiği süreyi unutarak kuzeniyle birlikte eğlenceye daldı.Geç kaldıklarını söyleyen Kuzeninin Nazilliye dönmek istemesi üzerine paniğe kapılan Tuğçe Kuzeninin bir anlık dalgınlı esnasında 170 bin kişinin bulunduğu konser alanında gözden kayboldu.

Kuzeni Nazilli’ye dönen ve Üzerinde telefonu bulunmayan genç kızın hayatından endişe duyan ailesi emniyet güçlerine kayıp başvurunda bulunduktan sonra kızlarının fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak takipçilerinden yardım istedi.

1.75 boyunda 55 kilo ağırlığında Üzerinde beyaz Sweatshirt,altında mavi kot şort ve ayağında krem renkli spor ayakkabısı bulunan Tuğçe’nin sağ yanağı ve kaşında pricing olduğunu açıklayan Anne Özlem Yalçınkaya geç kaldığı için kızına kızmayacağını belirterek,” üzerinde yeterli miktarda parası da kalmamıştır,irtibat kuracağımız cep telefonu da yanında yok,başına bir kötü bir olay gelmeden bir an önce bulunmasını istiyorum” diyerek yardım istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.