NAZİLLİ'DE ARAÇLAR ÜCRETSİZ DEZENFEKTE EDİLİYOR

NAZİLLİ'DE ARAÇLAR ÜCRETSİZ DEZENFEKTE EDİLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’de araçları temizlemek için dezenfeksiyon istasyonu kurdu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı araçları temizlemek için dezenfeksiyon istasyonu kurdu. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Başkanlığı ekipleri tarafından Nazilli Otobüs Terminali'ne kurulan istasyonda kamu araçları, toplu taşıma araçları ve vatandaşların araçlarını ücretsiz olarak dezenfekte edebileceği öğrenildi. 
 

“VATANDAŞLARI HİZMETTEN FAYDALANMAYA DAVET ETTİ”
Konuşmasına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini sunarak başlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Nazilli’de ilk ilaçlama çalışmaları Şubat ayında başlamıştı. Aydın Büyükşehir ve Nazilli Belediye ekiplerimiz stadyum ve otogar bölgelerimizde birlikte ilaçlama çalışmalarına başlamışlardı. Şubat ayından beri başlayan bu çalışmalarımız hala devam ediyor. Bugün de Büyükşehir Belediyemizin çok güzel bir uygulamasını Nazillimiz’de başlatmış bulunuyoruz. Tüm araçların herhangi bir bedel alınmaksızın iç dezenfekte işlemleri yapılıyor. Bütün vatandaşlarımızın araçlarını buraya getirerek bu ücretsiz hizmette faydalanmalarını istiyorum. Sağlık her şeydir. Özellikle koronavirüsle bu mücadele döneminde hijyen çok önemli. Sıklıkla kullandığımız araçlarda taşıyıcılık hususu oluşabilir. Vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını bu ücretsiz hizmetten faydalanmalarını rica ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

“ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR”
Dezenfeksiyon istasyonunun 08.30 ila 17.30 saatleri arasında hizmet vereceği bilgisine ulaşıldı. Uygulamadan memnun kalan vatandaşlar ve şoförler Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.
Konuşmasına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini sunarak başlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Nazilli’de ilk ilaçlama çalışmaları Şubat ayında başlamıştı. Aydın Büyükşehir ve Nazilli Belediye ekiplerimiz stadyum ve otogar bölgelerimizde birlikte ilaçlama çalışmalarına başlamışlardı. Şubat ayından beri başlayan bu çalışmalarımız hala devam etmektedir. Bugün de Büyükşehir Belediyemizin çok güzel bir uygulamasını Nazillimizde başlatmış bulunuyoruz. Tüm araçların herhangi bir bedel alınmaksızın iç dezenfekte işlemleri yapılmaktadır. Bütün vatandaşlarımızın araçlarını buraya getirerek  bu ücretsiz hizmette faydalanmalarını istiyorum. Sağlık her şeydir. Özellikle koronavirüsle bu mücadele döneminde hijyen çok önemli. Sıklıkla kullandığımız araçlarda taşıyıcılık hususu oluşabilir. Vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını bu ücretsiz hizmetten faydanlanmalarını rica ediyorum.

1e4929e4-dfd2-4a72-826d-3cb277d696b8.jpg

422fe468-30be-4e23-8279-b9b83528d31e.jpg

f0632122-f56e-46a7-a669-958ec47b0bf1.jpg

559abb1d-b7cd-475e-9067-2c28beb71104.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.