Nazilli'de baba-oğul dehşeti! 2 ağır yaralı

Nazilli'de baba-oğul dehşeti! 2 ağır yaralı

Nazilli'de aralarında çıkan tartışmada birbirlerini pompalı tüfekle ve bıçakla yaralayan baba ve oğlu hastanede tedavi altına alındı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Alınan bilgiye göre, Yeşil Mahalle 1864 sokakta bir apartmanın 6'ncı katında yaşayan Cesur İnceoğlu(47), oğlu Raşit İnceoğlu'nun (19) eve geç gelmesi üzerine, kapının önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından, alkollü olduğu öğrenilen baba elindeki bıçakla oğluna saldırdı. Yaralanan genç, babasının elinden bıçağı alarak karşı saldırıya geçti. Raşit İnceoğlu, babasını yaraladıktan sonra yanında bulunan arkadaşı G. A. ile asansöre koşarak kaçmaya çalıştı. 

BABA TÜFEKLE ATEŞ AÇTI


Cesur İnceoğlu aldığı bıçak darbelerine rağmen evde bulunan pompalı tüfeğiyle, kaçmaya çalışan  oğlu Raşit'e asansörün içinde ateş açtı. Kanlar içinde kalan oğul ve baba çıkan hengamede yere yığıldı. Bu esnada asansörde bulunan G. A. ise şans eseri yara almadan kurtuldu. Pompalı tüfeği de yanına alan ve olay yerinden koşarak uzaklaşan G. A., 400 metre ileride bulunan Nazilli Devlet Hastanesi'ne giderek durumu ekiplere bildirdi.


BABA VE OĞLUNUN HAYATİ TEHLİKESİ VAR


112 Acil Servis ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesi'nde götürülen baba-oğul, burada tedavi altına alındı. Durumlarının ağır olduğu bildirilen oğul Raşit İnceoğlu Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk olurken, baba Cesur İnceoğlu da yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.
Olayın görgü tanığı G. A., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Ayrıca komşularının iddiasına göre, baba ve oğlun aralarının bir süredir açık olduğu sık sık kavga ettikleri öğrenildi.
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.