Nazilli'de çalışmalar o mahallede başladı

Nazilli'de çalışmalar o mahallede başladı

Nazilli Belediyesi ekipleri sokak sokak tarama yaparak yolları daha güvenli ve sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için son hızla çalışmalarını sürdürüyor.

Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda parke taşı döşeme işlemi gerçekleştiren ekipler, Yeşil Mahalle 723 sokakta çalışmalara başladı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Yeşil Mahalle 723 sokakta parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Elektrik, doğalgaz, telefon ve internet altyapısı tamamlanan yollarda parke taşı döşeme çalışması yaparak ilçeye daha modern ve kullanışlı yollar kazandırdıklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli’nin yeni cazibe merkezlerinden biri olan Yeşil Mahallemizde yol çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyor. İlçemizin birçok mahallesinde aynı anda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu şekilde altyapı çalışmaları nedeniyle yaşanan mağduriyetleri en aza indirmeyi hedefliyoruz. Alt yapısı tamamlanan tüm mahallelerde yol çalışmaları yapacağımızın sözünü vermiştik. Söz verir yaparız. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum