Nazilli'de Çerçioğlu'na yakışmayan hareket!

Nazilli'de Çerçioğlu'na yakışmayan hareket!

Nazilli'de bir binanın üzerine asılan Büyükşehir Belediyesi'nin afişinde Çerçioğlu'nun yüzü gözükmüyor diye ağaç kesildi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-31 Mart Yerel Seçimi'ne iki aydan az kala siyasi partiler seçim çalışmalarına yoğunluk göstermeye başladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Özlem Çerçioğlu'nun ekipleri, Nazilli'de belediye imkanlarını kullanarak ilçenin belirlenmiş yerlerine ve binalarına bu zamana kadar yaptıklarını anlatan afişler astı.
Ordu Caddesi - Dallıca istikametinde bulunan bir binanın yan duvarına; üzerinde Özlem Çerçioğlu'nun resmi ve "Özümüz Aydın. Özlem Aydın için yürekten" yazılı dev bir afiş asıldı.

5713193c-a7e9-4ad6-ba44-e000f9919140.jpg

Binanın önünde bulunan bir ağacın Çerçioğlu'nun yüzünü kapatmasını göz önünde bulunduran Büyükşehir ekipleri harekete geçti. Afişin görünürlüğünü sağlamak amacıyla Büyükşehir'e bağlı ekipler budama operasyonu düzenleyerek, afişin önünü kapatan ağacın dallarını kestiler. Çevredeki vatandaşlar, yapılan bu harekete tepki gösterirken, Çerçioğlu'nun ekiplerinin vurdumduymazlığı dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum