NAZİLLİ’DE ÇİFTÇİ BULUŞMALARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

NAZİLLİ’DE ÇİFTÇİ BULUŞMALARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nazilli Ticaret Odası ile İş Bankası Nazilli Şubesi’nin ortak düzenlediği “Çiftçi Buluşmaları” toplantısı çiftçilerin katılımıyla gerçekleşti.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli Ticaret Odası ile İş Bankası Nazilli Şubesi’nin ortak düzenlediği “Çiftçi Buluşmaları” toplantısı çiftçilerin katılımıyla gerçekleşti. Konferansta bankanın tarımdaki geçmişine yönelik bilgiler verilirken,  tarım alanında yurt genelinde faaliyetler gösterdiği ve çiftçilerin her zaman yanında oldukları vurgulandı. Tarımdan sorumlu İş Bankası Denizli Şubesi Müdür Yardımcısı Mustafa Murat Ünver ve tarımdan sorumlu uzman bankacı Metin Yüksel Bölüm konferansta çiftçileri bilgilendirdi.

TARIMDA EN İYİ İKİNCİ BANKA OLMAK İSTİYORUZ

Bankalarının tarım alanında yurt genelinde faaliyetler gösterdiğini ifade eden tarımdan sorumlu İş Bankası Denizli Şubesi Müdür Yardımcısı Mustafa Murat Ünver, “Diğer bankalarla kıyasladığımızda en düşük faiz oranlarına sahibiz. Amacımız çiftçilerimize en iyi hizmeti sunabilmek ve Ziraat Bankası’ndan sonra tarım alanında ikinci sırada olmak. Çalışmalarımızı çiftçilerimize anlatabildiğimiz sürece, bu hedefe adım adım ulaşacağız.” açıklamasında bulundu.

ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ

Uzman bankacı Metin Yüksel Bölüm, bankalarının çiftçiler adına tarım bankacılığını yaptığını ve her zaman çiftçilerin yanında olduklarını açıkladı. Bölüm konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bizler bu ülkenin bankasıyız ve sermayemiz yüzde yüz milli. Bizler kazandığımız paraları yine bu toprağa vermekle gurur duyuyoruz. Milli misyonumuz budur.”  
Konferansta ayrıca ihtiyaca göre kredi verilmesinin,  çiftçiyi zor durumda bırakacak her durumun öngörülmesinin ve mantıklı adımlar atılması gerektiğinin altı çizildi. Konferans sonunda katılımcılara keşkek hayrında bulunuldu.

3f7ccfd6-1f67-41ae-91b5-ecd76b7f953b.jpeg

ac7a8cac-5518-4bd6-afdb-7277817ba57a.jpeg

2c6ba5f2-3945-40b1-9d16-6efbd515d6bd.jpeg

cea615d5-a2a2-49f8-8a65-5d7ad067bfdd.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.