Nazilli'de cinnet gecesi

Nazilli'de cinnet gecesi

Nazilli’de polis memuru Safiye Gedik (34) ile kocası Engin Gedik (36) arasında çıkan tartışmada cinnet geçiren öfkeli koca, karısının beylik tabancasıyla önce eşini sonra da kendisini vurdu.

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN Olay, Yeni Mahalle Ordu Caddesi 107 numaralı apartmanın 3’üncü katında saat 21:30 da meydana geldi. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Safiye Gedik (34) ile Kuyucak’ta Devlet Demiryolları’nda hareket memuru olarak görev yapan kocası Engin Gedik (36), arasında tespit edilemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.  Tartışmanın büyümesinin ardından apartman sakinleri, Gedik ailesinin evine çıktı. Olayı yatıştırmaya çalışan komşular, 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu. 
p>TABANCAYI MASADAN ALDI DİREK SIKTI

Alt kattaki öğretmen komşu, Gedik ailesi arasındaki kavgayı ayırmak için Engin Gedik’i dışarıya çıkarmak istedi. Kapının önüne gelen öğretmen’in yokluğunu fırsat bilen öfkeli koca, karısının beylik tabancasını alarak balkona koştu. Karısının alnından vuran öfkeli koca, daha sonra silahı şakağına dayayarak kendine sıktı.  Bu sırada namaz kılan Safiye Gedik’in annesi yaşanan olay karşısında şoka girdi. Komşularının ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
 

YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORLAR

İkisi de ağır yaralı karı- koca ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Safiye Gedik’in durumunun iyiye gittiği öğrenilirken,  Engin Gedik’in hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Polis Memuru Safiye Gedik’in vurulduğunu duyan mesai arkadaşları hastaneye akın etti. İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir de hastaneye gelerek, bilgi aldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 
 

AYNI APARTMANDA İKİNCİ CİNNET

Olayın yaşandığı Mimoza apartmanında 12 Aralık 2014 günü Nazilli Devlet Hastanesi'nde laboratuvar teknisyeni olan Ayşegül Kurtuluş, aynı hastanede biyokimya uzmanı olarak görev yapan doktor eşi Hasan Kurtuluş (45) tarafından 35 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü.

EDİTÖR: EGEHAN ERKÜN

whatsapp-image-2016-09-29-at-21.51.20-(1).jpegwhatsapp-image-2016-09-29-at-22.00.19.jpegwhatsapp-image-2016-09-30-at-00.35.23.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum