Nazilli'de Edebiyat Festivali başladı

Nazilli'de Edebiyat Festivali başladı

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen 9.Kültür , Sanat ve Edebiyat Festivali başladı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Nazilli Belediyesi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Kültür , Sanat ve Edebiyat Festivali " ilçe halkıyla buluştu. Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen festivalin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçenin kültür ve sanat kenti olması için çalıştıklarını kaydetti. 

img_1127.jpg

Festivali her yıl biraz daha geliştirerek devam ettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Alıcık, "9 yıl önce başlattığımız festivalimiz ile tanınmış birçok ünlü yazar, şair ve eğitimcimizi Nazilli'de ağırladık, yerel yazarlarımıza da festivallerimizde yer verdik. İlçemizin ve şehrimizin tanıtımını da yapmış olduk" dedi.

img_1260.jpg

Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ise medeniyete ulaşmanın kültür, sanat ve edebiyat alanlarında uzmanlaşmaktan geçtiğini ifade etti. 

img_1248.jpg

Festivale konuk olarak katılan Gürcistan ve Ukrayna folklor ekipleri meydanda gösteri yaptı. 
10 gün boyunca sürecek festival için Belediye Meydanı'na kitap ve sanat standları kuruldu. Festivalde, Ahmet Şerif İzgören, Kahraman Tazeoğlu, Ahmet Selçuk İlkan, Rezzan Kiraz, Sunay Akın, Nurullah Genç, Talha Uğurluel, Ramazan Kurtoğlu ve Pelin Çift gibi birçok kişinin katılacağı söyleşiler yapılacak.

img_1269.jpg

img_1152.jpg

img_1184.jpg

img_1198.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.