Nazilli’de Ege Meltemi Esti

Nazilli’de Ege Meltemi Esti

Nazilli Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun Türk Halk Müziği Ege Meltemi Konseri Nazillili Türk Halk Müziği sevenlerini mest etti.

Nazilli Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun Türk Halk Müziği Ege Meltemi Konseri Nazillili Türk Halk Müziği sevenlerini mest etti.

Nazilli Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun Türk Halk Müziği Ege Meltemi Konseri Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda yapıldı. Ege bölgesine ait 22 Türkünün koristler ve solistler tarafından seslendirildiği konser 2 bölümden oluştu. İlk bölümde 11, ikinci bölümde de 11 Türkü’nün seslendirildiği konsere Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Baki Deniz ve çok sayıda davetli izledi.

Ayhan Gül’ün sunuculuğunu yaptığı Şef Şeniz Yener’in yönetimindeki konserde Denizli, Aydın, İzmir, Kütahya, Manisa, Uşak ve Muğla yörelerinden türküler seslendirildi. Konser sırasında zaman zaman efesiz ege türküsü olmayacağı vurgusu yapılarak türkülere efe kostümlü zeybekler eşlik etti. Konserin en çok ilgi odağı olan küçük saz sanatçısı Sonat Kucun çaldığı davul ve bengir ile izleyenleri büyüledi.

En güzel Ege Türkülerinin sunulduğu Konser sonunda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık adına tüm korist ve solistleri tebrik eden Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir Koro Şefi Şeniz Yener başta olmak üzere tüm koro üyelerine çiçek takdim ederek tebrik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.