Nazilli’de Engelliler Yemekte Bir Araya Geldi

Nazilli’de Engelliler Yemekte Bir Araya Geldi

Aydın’ın Nazilli ilçesindeki yaklaşık 300 engelli ve ailesi, Nazilli Ahmet Şensan Kültür Merkezi’ndeki akşam yemeğinde bir araya geldi.

Nazilli Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen etkinliğe, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Aydın milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak, MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Aydın milletvekili adayları Hayri Güleç, Deniz Depboylu, Hilmi Bolatoğlu, CHP Nazilli İlçe yöneticileri ile yaklaşık 300 engelli ve yakını katıldı. Her bir MHP milletvekili adayının farklı bir masaya oturarak yemeklerini engelli vatandaşlar ile yemesi, engelli aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan MHP Aydın milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak, Engelliler Haftası’nın önemine değinerek, “10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen yemek etkinliğine katılmak istedik. Engellilerimizin, toplum içerisinde insan onuruna yaraşır bir hayat sürmesi ve hak ettikleri yere gelebilmeleri anlamında bu haftanın hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Öte yandan yemek etkinliğinden sonra yaklaşık 300 engelli çalan şarkılar eşliğinde dans ederek, unutamayacağı bir gece yaşadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.