Nazilli'de feci kaza

Nazilli'de feci kaza

Nazilli'nin İsabeyli Mahallesi'nde motosiklet sürücüsü, at arabasına çarptı. Atın olay yerinde öldüğü kazada atın sahibi ile motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, İsabeyli Mahallesi Yeşildere Mevkii’nde bugün saat: 21.00 sıralarında meydana geldi. Mustafa Aycan (18), kendisine ait 09 R 1977 plakalı motosikletiyle ablası Nurcan Aycan (22) ile birlikte seyir halindeyken, Yılmaz Akyol, atıyla yolun karşısına geçmek istedi. Mustafa Aycan, motosikletiyle ata ve Yılmaz Akyol’a çarptı. Motosiklette yolcu konumunda bulunan Nurcan Aycan ve sürücü Mustafa Aycan yola savruldu. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mustafa Aycan’ın öldüğünü, atın da telef olduğunu belirledi. Yaralılar Nurcan Aycan ve Yılmaz Akyol Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Nurcan Aycan’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri yolda önlem aldı.

1-042.jpg

Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Mustafa Aycan’ın cenazesi Nazilli Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Telef olan at da kepçeyle yoldan kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

2-040.jpg

3-034.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.