Nazilli’de flaş görev değişimi!

Nazilli’de flaş görev değişimi!

İş dolayısıyla ilçeden kısa süre sonra ayrılacak olan Alperen Ocakları Nazilli İlçe Başkanı Ahmet Yüzer, yapılan devir teslim töreniyle görevinden ayrıldı.

Nazilli Alperen Ocakları İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreniyle yöneticiler yenilendi. Mevcut başkan Ahmet Yüzer, koltuğunu teşkilatlarda daha önce görev almış olan Selçuk Kocabaş’a devretti. Dualar eşliğinde yeni görevine başlayan Selçuk Kocabaş, teşkilat yöneticilerine teşekkür etti. 

Yapılan bayrak değişimiyle ilgili gazetecilere açıklama yapan Ahmet Yüzer, “Her kademesinde hizmet etmekten şeref ve onur duyduğum Alperen Ocaklarımızın Nazilli ilçe başkanlığı sancağını benden önceki yiğitlerden devraldığım günden bu güne dek yönetimim ve teşkilatım adına omuz omuza verdiğimiz herkese teşekkür ederim. ALLAH sizlerden razı olsun. Bugün sancağı bizden sonraki yiğitlere devretme vakti gelmiştir.Çıkarsız bir sevdaydı bizimkisi; mükafatını yalnızca ALLAH'tan beklediğimiz
Dört yıl önce Nazilli’ye geldiğimde üniversite teşkilatının bir parçası olarak başladığımız bu mücadelede gerek üniversite başkanlığı yaptığım gerekse İlçe başkanlığı yaptığım dönemde sizlerden kalbini istemeden de olsa kırdıklarımız oldu ise hakkını helal etsin. Hakkımız bizden yana her birinize helal olsun. Bu bir sancak yarışıdır. ALLAH Türk milletinin sancağını sahipsiz bırakmayacaktır. Bu şehri tanıma fırsatı bulmadan bizden öncekilerin ardınca başladığımız mücadelemiz bugüne dek her birimizin emek ve mücadelesi ile bir çığ gibi büyüdü. Ve inşaALLAH büyümeye de devam edecektir. Bizler görevimizi tamamladık ve yarınlarda bayrağa nerede rüzgar gerekiyorsa oraya gidecek ve ocağımızın şerefli sancağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. Mekan ve zaman kavramlarından ziyade; gök kubbe, güneş bayrak diyerek çıktığımız mücadelemiz son nefer ve son nefesimize dek sürecektir! Ocağımızı yiğit gardaşlarıma, yiğit gardaşlarımı ve Selçuk başkanımı da şanı yüce olan ALLAH’a emanet ediyorum”
şeklinde konuştu.

1781deb5-c3a4-4ecb-b415-97ee4513ecd8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.