Nazilli'de Gece Operasyonu!

Nazilli'de Gece Operasyonu!

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gece saatlerinde düzenlenen operasyonlar sonucu birçok suçtan aranan 7 kişi kıskıvrak yakalandı.

HAVADİS HABER-Nazilli’de Asayiş Büro Amirliği ve Devriye Ekipler Büro Amirliği geceyi suçlulara adeta zehir etti. Ekiplerin nokta mekan tespitleri suçluların kaçmasına bu kez izin vermedi.

Gece operasyonlarına hız kesmeden devam eden Nazilli polisi tarafından,  6136 Sayılı Kanun- Mevzuat gereğince  ‘Yağma, Kasten Yaralama, 2911 Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa Muhalafet Suçları’ndan  toplam 21 adet kaydı bulunan ve ‘Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma, Basit Yaralama Suçları’ndan 2  adet arama kaydı olan  1986 doğumlu H. A. ile “Kasten Yaralama, Çocuğun Cinsel İstismarı, Motosiklet Hırsızlığı gibi 13 ayrı kaydı bulunan ve  ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, İşyeri Dokunulmazlığını İhlal Etme ve Hakaret Suçları’ndan 3  ayrı  aranması bulunduğu tespit edilen 1991 doğumlu E. G. yakalanarak,  Cumhuriyet Savcısı’nın  talimatıyla gözaltına alındı.

Ayrıca çarşı ve mahalle bekçilerinin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonlar sonucu,  ‘Hırsızlık’ suçundan aranması bulunan 1997 doğumlu E. B. ve ‘Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme Suçu’ndan aranan 2001 Nazilli doğumlu F. Ö. ile, ‘Hırsızlık’ suçundan aranması bulunan 1987 doğumlu B. İ. ,  2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan 1987 doğumlu T. Ö.  ve 13 ay 22 gün hapis cezası bulunan 1970 doğumlu Y. E. yakalanarak gözaltına alındı.  
Yakalanan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum