Nazilli'de Genç İmam Gönülleri Alıyor

Nazilli'de Genç İmam Gönülleri Alıyor

Nazilli Aşağı Yakacık Mahallesi Cami İmam Hatibi Kazım Yeniçoban, her sene Kutlu Doğum Haftası ve Anneler Günü’nde yaptığı çeşitli etkinliklere bu yıl Babalar Günü’nü de ekleyerek mahalledeki babaların gönlünü almayı başardı.

Nazilli Aşağı Yakacık Mahallesi Cami İmam Hatibi Kazım Yeniçoban, her sene Kutlu Doğum Haftası ve Anneler Günü'nde yaptığı çeşitli etkinliklere bu yıl Babalar Günü'nü de ekleyerek mahalledeki babaların gönlünü almayı başardı.

Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı Nazilli Aşağı Yakacık (Avra) Mahallesi'nde İmam Hatiplik yapan Kazım Yeniçoban, önem değeri yüksek olan yılın bazı günlerine yaptığı etkinliklerle daha farklı bir anlam katıyor. Yaklaşık dört yıldan bu yana ev ev gezerek Kutlu Doğum Haftası'nda gül, 
Anneler Günü'nde de kadınlara karanfil dağıtan İmam Yeniçoban, bu yıl da Babalar Günü'nde babaları sevindirdi. Aşağı Yakacık Mahallesi'ndeki bütün evleri ziyaret ederek mahallelinin halini hatırını da soran Yeniçoban, Babalar Günü dolayısıyla da babalara birer çift çorap hediye ederek bir kez daha gönül almayı başardı.

"AMACIM DEĞERLİ OLDUKLARINI HİSSETTİRMEK"

Gönül almak için her yıl değişik etkinlikler yaptıklarının altını çizen Nazilli Aşağı 
Yakacık Mahallesi Cami İmam Hatibi Kazım Yeniçoban, "Her sene Kutlu Doğum Haftası'nda mahallesindeki yaşlıları, hastaları ziyaret ederek peygamberimizin simgesi olan gül dağıttık, bu şekilde peygamberimizin doğumunu bir nebze olsun hatırlatmak ve bilinçlendirmeye gayret ettik. Dört senedir de anneler gününde şefkat kahramanı annelerimizin anneler gününü kutlayarak onlara karanfiller verdik. Babalar Günü'nde de kahraman babalarımızın Babalar Günü'nü kutlayarak onlara çorap hediye ettik. Kendi çapımda yaptığım bu etkinliklerdeki amaç hem anne ve babalarımızın günlerini kutlamak hem de onların çok değerli olduklarını hissettirmektir. Bu etkinliğimizden mahalle halkı çok memnun olduklarını ifade ettiler. Bu şekilde hem annelerimizin hem de babalarımızın gönüllerini ve hayır dualarını almış oluyoruz. Yüzlerindeki tebessümü artırabildiysek ne mutlu bize" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.