Nazilli'de görkemli açılış

Nazilli'de görkemli açılış

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan daha sonra Sağlık Bakanlığı’na devri yapılan 13 No’lu Sağlık Ocağı binasının açılışını Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger gerçekleştirdi.

Nazilli Belediyesi tarafından yapılan Sağlık Ocağı hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı.
Turan Mahallesi'nde gerçekleştirilen törende, mehteran takımının gösterisinin ardından saygı duruşu ve istiklal marşıyla devam edildi.

12-006.jpg

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaptığı konuşmada, ilçede yaptıkları çalışmalar ve yatırımlara ilişkin bilgi verdi. 

Nazilli’de, sağlık ve eğitim alanında birçok hizmeti hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Alıcık, şunları kaydetti: "Turan mahallesi benim doğup büyüdüğüm mahalle. Mahallelim sağlık ocağına gideceği zaman 1 no'lu veya 3 no'lu sağlık ocağına gitmek zorundaydı. Bu sağlık ocakları buradan 4-5 km uzaklıkta. Biz belediye olarak burada güzel bir sağlık ocağı olsun istedik. "

13-006.jpg

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ise Nazilli’nin gelişen ve Türkiye’nin önemli merkezlerinden biri olduğunu ifade etti.

Köşger  “ Dünyada kalkınma tarımsal gelişme ile gerçekleşiyor. Nazilli'nin tarımda müthiş bir potansiyeli var. Nazilli bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendiriyor. Böylece endüstriyelleşme konusunda iyi bir yol kat ediyor. Nazilli son dönemde gelişmeleriyle büyük adımlara imza atıyor.  Nazilli'nin öğrenci nüfusunun fazla olması nedeniyle üniversite şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Biz memlekete çivi çakan tüm yöneticilerimizin yanında ve destekçisiyiz. '' diyerek, Turan mahallesinde açılan sağlık ocağı için Alıcık'a teşekkürlerini sundu. Tören, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sona erdi.

14-006.jpg

Programa, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Garnizon Komutanı Samet Demet, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş,  İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, MHP’li Nazilli Belediye Meclis Üyeleri, Turan Mahalle Muhtarı Serpil Aksakız başta olmak üzere diğer mahalle muhtarları,  siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

15-005.jpg

Okulları gezdi, öğrencilerle dertleşti

Açılış programının ardından Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, ilçede okulları ziyaret etti. Köşger, okul yetkililerinden işleyişlerle ilgili bilgi aldı. Nazilli Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda lise ve orta okul öğrencileriyle samimi sohbet gerçekleştiren Köşger başarı dileyerek daha sonra okuldan ayrıldı.

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.