Nazilli'de "Görkemli" açılış

Nazilli'de "Görkemli" açılış

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü Nazilli Hizmet Binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından hizmete açıldı.

HAVADİS HABER - Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyurt Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ASKİ Genel Müdürlüğü Nazilli Hizmet Binası düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılışa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve çok sayıda vatandaş katıldı.

49a550a1-a6c7-4f12-8423-7a51f4739b16.jpg

Törende konuşan Çerçioğlu, 2014 yılından bu yana birçok yatırımı hayata geçirdiklerinin altını çizdi. Nazilli’de alt yapıya önem verdiklerini ifade eden Çerçioğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü; “İlk önce Nazilli’nin alt yapısının yenileme çalışmalarına biz giriştik. 102 kilometre alt yapı çalışması yaptık.  Vatandaş bu hizmeti göremiyor, çünkü yerin altında yapılıyor. Yapmaya da devam edeceğim.  Çünkü sizler en kaliteli su içmeyi hak ediyorsunuz. 10 tane arıtma tesisi açtık.44 tane sondaj kuyusu açtık. ASKİ olarak Nazilli’de 78 mahallemizde çalışma gerçekleştirdik. Bizler sizler için çalışıyoruz” dedi.

6-038.jpg

7-021.jpg

8-015.jpg

9-009.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.