Nazilli'de görkemli açılış... Ülkü Ocakları ek hizmet binasına kavuştu

Nazilli'de görkemli açılış... Ülkü Ocakları ek hizmet binasına kavuştu

Nazilli Ülkü Ocakları ek hizmet binası ülkücü harekete gönül veren yüzlerce kişinin katıldığı törenle açıldı.

Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Ferhat Yetik'in girişimleri sonucunda faaliyete geçen ek hizmet binasının açılış töreni gerçekleştirildi. Şölen havasında gerçekleştirilen açılışta mehter takımı mini konser verdi. Hürriyet Caddesi üzerindeki açılışa, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer, Ülkü Ocakları İl Başkanı Tayfun Şan, Nazilli eski Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, STK temsilcileri ve Ülkücü harekete gönül veren yüzlerce vatandaş katıldı. 

img-20191201-wa0078-001.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Ferhat Yetik Ülkücü hareketin küçük olaylardan büyük neticeler çıkabileceğini tecrübe ettiğini belirterek “Göz bir noktadan ibarettir, dünyayı görür. Beyin daracıktır dünyayı Tuna’ya bir vatanı içine çeker. Ülkücüler genç yaşında Türklüğün binlerce yıllık medeniyet tasarrufunun mirasçısıdır. O göz ülkücünün gözü, o beyin ülkücünün beyni, o hayasız akınlara siper edilmiş göğüs ülkücünün göğsüdür. Ocak, dört duvar gibi görülebilir oysa Turan’dır. Son yüzyılda Mustafa Kemal Atatürk’le devletleşen ülkümüz, Başbuğumuz Türkeş’le Türk milletimize MHP ve Ülkü Ocakları olarak miras bırakıldı. Genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin izinde, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sinan Ateş’in emrinde Kızıl Elma’ya doğru yol alıyoruz. Dava şehitlerimizi hürmetle anıyorum” dedi.

img-20191201-wa0076-001.jpg

Daha sonra kürsüye gelen Aşkın Dinçer, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Ülkü ocakları aklın, ahlakın, adanmışlığın anıtı gibi yükselen millet ve vatan sevdasının ufuk ötesini görebilen iman kaynadığıdır” şeklindeki sözlerini hatırlattıktan sonra şunları söyledi: “Kutsal ocağımızın daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için çaba harcayan her bir ülküdaşıma şükranlarımı sunuyorum. Genel merkez olarak il ve ilçe ocaklarımızın en iyi şartlarda hizmet verebilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklarımızın manevi iklimlerinde ufuk açmak adına çocuklar için Nutuk, Dede Korkut, Kutadgu Bilig gibi eserlerle hizmet verme gayretindeyiz. Ek hizmet binamızın hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene, Ne Mutlu Ülkücüğüm Diyene, Ne Mutlu Ülkücü Kalabilene.”

img-20191201-wa0072-001.jpg

Konuşmaların ardından Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü boks antrenörü Yavuz kılıç, Türkiye çapında derece elde etmiş öğrencilerinin madalyarını Aşkın Dinçer’e takdim etti. Dinçer’e Ülkü Ocakları Nazilli İlçe yönetimi tarafından fes ve yelek hediye edildi.

Yeni Sinan Camisi İmamı Bilal Ekinci'nin okuduğu dua ve kur-anı kerim tilavetinin ardından açılış kurdelesi kesildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.