Nazilli'de Gözde İçecek"ATOM"

Nazilli'de Gözde İçecek"ATOM"

Nazillililerin uğrak yeri...

Bilinen toz atom çayından çok faklı olan taze meyvelerle hazırlanarak anında servis edilen ve son dönemin en çok tercih edilen içeceği 'atom' Nazilli'de yaklaşık 2 ay önce açılan Çarşı Aperatif'te yerini aldı.
Nazilli Eski Hal Karşısı Kestane Cami Sokağı'nda yaklaşık 2 ay önce açılan Çarşı Aperatif, esnaflar başta olmak üzere birçok vatandaşın uğrak yeri oldu. Samimi bir hizmet sunan işletme sahibi Şevket Cintosun, açtığı büfeyle fark yaratarak vitamin deposu 'atom'u müşterilerin hizmetine sundu. Özellikle tropik meyvelerle ve bazı baharatlarla müşterinin gözü önünde hazırlanan 'atom' kısa sürede tadanların vazgeçilmezi oldu.

55-001.jpeg

"VİTAMİNİ ÜSTÜNDE TÜTÜYOR"
Taze meyveleri sıkarak anında müşteriye servis eden Cintosun, tadı damakta kalan atomun sırrını, vitamin deposu meyvelerin doğru kullanılmasına bağlıyor. Biraz yoğun bir kıvama sahip olan atomun, özellikle mevsim geçişlerinde sağlık açısından birçok faydası bulunduğuna işaret eden Cintosun, "Atomu şimdiye dek tarçınla hazırlanan toz çay olarak bilenler olabilir ancak bizim taze meyveleri sıkarak hazırladığımız atom başta nezle grip olmak üzere çok daha sağlıklı. Vitamini üstünde tütüyor. Enerji verici meyvelerden hazırlıyoruz. Meyvelerimiz de günlük taze olarak geliyor. Her derde deva olmasıyla enerji verici etkisinden dolayı atom adını almıştır" dedi.

"KALİTE TESADÜF DEĞİLDİR"
Büfe'de tadanların aklında yer eden tek lezzet atom da değil. Cintosun'un menüsünde her büfede bulunmayan, kaliteli ve bol malzemeyle hazırlanan tost da mevcut. Bilindik markalara ait sucuk ve kaşarla hazırlanan tostun da damaklarda yer ettiğini söyleyen Cintosun, "Kalite tesadüf değildir. Elimizi asla korkak alıştırmadık. Bir tostu nasıl ki evde kendimize bonkör davranarak hazırlıyorsak burada da içini doldurarak, karın doyuracak şekilde hazırlıyoruz. Bazı yerlerde görürsünüz ekmek arası kuru sucuk ve peynir koyup tost diye servis edilir. Özellikle salça tostun vazgeçilmezidir. İçerisinde bilinmeyen soslar yerine salça kullanıyor, dışını da hakiki tereyağı ile çıtır bir kıvama getiriyoruz" dedi.(Simge Ata)

11-008.jpeg

22-004.jpeg

33-002.jpeg

44-001.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.