Nazilli'de halı saha tesisinin açılışı yapıldı

Nazilli'de halı saha tesisinin açılışı yapıldı

Nazilli Belediyesi tarafından Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulunda yapımı tamamlanan halı saha tesisinin açılış töreni yapıldı. Açılışta konuşan Başkan Alıcık, “2009’dan 2018’e kadar eğitime harcadığımız hizmet miktarı 8 milyon liraya yaklaştı” dedi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, eğitim seferberliği kapsamında yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor. İlçede ki eğitim kurumlarına desteğiyle dikkatleri üzerine çeken Başkan Alıcık, 2009-2018 yılları arasında eğitime 8 milyon liraya yakın bütçe ayırdı. Son olarak Mehmet Sofuoğlu Ortaokulu'nda Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan halı saha tesisinin açılış töreni yapıldı. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hıdır Dağaşan, mahalle muhtarları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

1-159.jpg

Açılış konuşmasını yapan okul müdürü Mustafa Savaş, Başkan Alıcık’a teşekkür etti. Öğrencilerinin sportif alanda gelişmelerini sağlamak için Başkan Haluk Alıcık’a halı saha talebi ilettiklerini ve kısa sürede tesisin hazır hale getirildiğini ifade eden Savaş, “Sayın başkanımız Haluk Alıcık’a ve Nazilli Belediyesine teşekkür ediyoruz. Bize  güzel bir tesis kazandırdı, öğrencilerimiz bundan dolayı çok mutlular. Okulumuzun bahçe ve peyzaj düzenlemesinde de katkılarından dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum ve bundan sonraki katkılarını da bekliyorum.” dedi.

4-105.jpg

Okul müdürünün ardından kürsüye gelen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, eğitime verdikleri desteklerin devam edeceğini bildirdi. Kendisine yönelik “Sen eğitime niye para veriyorsun” şeklinde eleştiriler de olduğunu belirten Başkan Alıcık, eğitim seferberliğinin asli görevlerinin olduğunun altını çizdi. 

“Nazilli Belediyesi olarak eğitime destek bizim işimiz”

Başkan Alıcık konuşmasını şöyle sürdürdü, “Okul idarecilerimiz bize geliyorlar, bizde elimizden geldiğince okullarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. 2009’dan 2018’e kadar eğitime harcadığımız hizmet miktarı 8 milyon liraya yaklaştı. Bazı arkadaşlar televizyon ve gazetelere verdiği beyanatlarda “sen eğitime niye para veriyorsun, sen camilere niye para veriyorsun.” diyerek beni eleştiriyor. Bende onlara diyorum ki; Nazilli Belediyesi olarak eğitime destek bizim işimiz, biz eğitime de önem veriyoruz, maneviyatımıza da önem veriyoruz, ülkemize de önem veriyoruz diyorum. Bundan dolayı da her türlü yatırımı yapmaya devam ediyoruz. Okulumuzdaki halı saha tesisi yaklaşık 236 bin liraya mal oldu. Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’ne de halı sahamızı yaptık ve bitirdik. Şuan Dallıca’ya da başladık orası da devam ediyor.” diye konuştu. 

3-144.jpg

Daha sonra halı saha tesisinin açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesildi. 

Açılışın ardından öğrencilerin penaltı atışı yapması konusundaki taleplerini geri çevirmeyen Alıcık, Fatih isimli öğrencinin kaleye geçmesinin ardından 4 kez kullandığı penaltının 4'ünü de gole çevirdi.

2-154.jpg
 

7-026.jpg

6-044.jpg

5-058.jpg
 

8-018.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.