Nazilli'de Hastane Bahçesi Güzelleşti!

Nazilli'de Hastane Bahçesi Güzelleşti!

Nazilli İsabeyli Mahallesi’nde KYK kız yurdunda kalan üniversite öğrencileri, Nazilli Devlet Hastanesi'nin bahçesine hazırladıkları proje kapsamında gül ve biberiye fidanları diktiler.

İsabeyli KYK Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Lütfiye Kuzumoğlu, “Öğrencilerimiz ile birlikte eğitim ve sosyal faaliyetler çerçevesinde bir projemizi gerçekleştiriyoruz. Şu anda Nazilli Devlet Hastanesi'nin bahçesinde yeşillendirme çalışması yapıyoruz. Yurdumuzda kalmakta olan öğrencilerimiz proje kapsamında gül ve biberiye fidanları dikerek ağaçlandırma çalışmaları yapıyorlar. Ben hastane başhekimimize bizlere ve öğrencilerimize böyle bir fırsat verdikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan da KYK kız yurdunda kalmakta olan üniversite öğrencilerinin ağaçlandırma çalışmaları ile ilgili olarak, “Yurt müdürümüz Lütfiye hanıma çok teşekkür ediyoruz. Öğrencileri ile birlikte hazırlamış oldukları proje kapsamında hastanemize geldiler. Projelerini anlattılar. Bizler de çok olumlu karşıladık. Yurtta kalmakta olan üniversite öğrencisi arkadaşlarımız hastanemizin bahçesine gül ve biberiye fidanları dikiyorlar. Ellerine sağlık hepsine de teşekkür ediyoruz” dedi.

Yurt öğrencilerinden Sevdanur Mete, “Ben ADÜ Sosyal Hizmet bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. KYK kız yurdunda kalıyorum. Yurdumuzun sosyal sorumluluk projesi kapsamında Nazilli Devlet Hastanesi bahçesine fidan dikmeye geldik. Bu durumdan tüm arkadaşlarımız ve ben çok mutluyuz. Çünkü biz ölsek de hayatımız bitse de bu diktiğimiz fidanlar kalacak. Burada gül ve biberiye fidanları dikiyoruz. Hastane yönetimine de bizlere bu anlamlı fırsatı verdikleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Hastane Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan ve hastane yöneticileri ile İsabeyli KYK Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Lütfiye Kuzumoğlu da hastane bahçesine gül ve biberiye fidanları dikerek öğrencilere yardımcı oldular.

Hastane bahçesine proje kapsamında öğrenciler tarafından 150 gül fidanı ile 25 adet biberiye fidanı dikildi. 

18ef0127aa226b5dc3b1dd4c6e2765dd.jpg

2a3fbd4735bb2665729a15756a0f992f.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.