Nazilli'de Hayatını Kaybeden 4 kişi Toprağa Verildi

Nazilli'de Hayatını Kaybeden 4 kişi Toprağa Verildi

Nazilli'de gerçekleştirilen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 4 kişi Yazıkent ve Mastavra'da toprağa verildi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN- Nazilli'de gerçekleştirilen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 4 kişi Yazıkent ve Mastavra'da toprağa verildi. 
Mustafa Duran, dün İstiklal Mahallesi'ndeki kayınpederinin evinde eşi Tülin Duran ve çocuğununda bulunduğu kişilerin üzerine 2 pompalı tüfekle ateş açıp kaçmıştı.Olayda, Tülin Duran'ın kardeşleri Bekir Karakılıç, Birol Karakılıç ve eşi Emine Karakılıç, komşular Filiz Kahya ve eşi Mehmet Kahya ölmüş, Duran'ın eşi ve kızı Tuğçe Duran ile Şükran Karakılıç yaralanmıştı. 
Hayatını kaybedenlerin naaşlerı İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından bugün Nazilli'ye getirildi. Birol Karakılıç ve eşi Emine Karakılıç'ın cenazesi Mastavra Köy Camisinde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Cenazeye ailenin yakınları ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da katıldı. Emine Karakılıç'ın babası Niyazi Sakallıoğlu, cenazelerin mezarlığa götürüldüğü esnada "ah benim çocuklarım" diyerek ağıt yaktı. 
Filiz Kahya ve eşi Mehmet Kahya içinde Yazıkent Mahallesi merkez camisinde cenaze namazı kılındı. Helallik alınmasının ardından çift, gözyaşları arasında mahalle mezarlığına defnedildi. Bekir Karakılıç'ın naaşı ise yarın öğle namazına müteakip  kılınacak cenaze namazının ardından Evranlı Mezarlığı'na defnedilecek.

cenaze-1.jpgcenaze.jpgcenaze-3.jpgcenaze-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum