Nazilli'de hayatını kaybeden asker hakkında acı detay

Nazilli'de hayatını kaybeden asker hakkında acı detay

Sultanhisar’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden asker Tayfur Akcan’ın amcaoğlu Ali Han Akcan’ın da askerden izne geldiğinde trafik kazasında hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Ankara'da askerlik yapan ve memleketi Çine’de bulunan ailesine ziyarete gelen Tayfur Akcan, geçtiğimiz Cumartesi günü bir otomobilin çarpması sonucu kaldırıldığı Nazilli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. Pazar günü Çine Çöğürlük Mahallesi’nde toprağa verilen Akcan’ın cenaze töreninde gözyaşları sel olmuştu.

Tayfur Akcan’ın ölümünün ardından önemli bir detay ortaya çıktı. Akcan’ın kuzeni, Derya ve İbrahim Akcan’ın tek oğlu Ali Han Akcan’ın da Kıbrıs’ta askerlik yaparken izne geldiğinde, 31 Ağustos 2017 tarihinde Çine Gökyaka Mahallesi yakınlarında otomobil ile kaza geçirerek yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Ayrıca, amca çocuklarının ikisinin de ailelerin tek oğlu oldukları öğrenilirken, kaderlerinin aynı olması yakınlarını ve akrabalarını kahretti.

45 GÜN ÖNCE BABASINI KAYBETMİŞTİ

Trafik kazasında askerden izne gelen oğlunu kaybeden Ayşe Öztürk'ün 45 gün önce de babasını toprağa verdiği öğrenildi. Acısı henüz taze olan anne Öztürk'ün oğlunu da toprağa vermesiyle acısı ikiye katlandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.