Nazilli'de hedef belli

Nazilli'de hedef belli

Nazilli Belediyespor, hafta sonunda ağırlayacak olduğu Batman Petrolspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve hedefini de 3 puan olarak belirledi.

HABER MERKEZİ - TFF 3. Lig 1. Grup'ta 13. Hafta karşılaşmasında Batman Petrolspor'u evinde ağırlayacak olan Naz-Naz, son antrenmanını yaptı. Yıldırım Demirören Spor Tesisleri'nde ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma oyunu yapan futbolcular, son etapta da teknik ve taktiksel oyun çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.

"ZOR MAÇ OLACAK"

Batman Petrolspor maçıyla ilgili konuşan Teknik Direktör Ahmet Yavuz, "Zor bir maç bizi bekliyor. Mazlum Demir, Sevcan Bıyıklı, Temel Tşkın ve Recep Berk Elitez bizimle bu hafta olmayacak. Futbolcuların iyileşmesi için tedaviler devam ediyor. Kart cezalı futbolcumuz bulunmazken, bu hafta 3 puan odaklı çalıştık. Batman Petrolspor maçını kazanacağız" dedi.

HAKEMLER ESKİŞEHİR'DEN

Nazilli Şehir Stadı'nda 18 Kasım Pazar günü saat 14.00'te başlayacak olan maçın düdüğünü Eskişehir'den Sercan Murat Gündüzler çalacak. Fatih Pazı ve Kadir Beyaz da Gündüzler'in yardımcılığını yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.