Nazilli'de hırsız suçüstü yakalandı

Nazilli'de hırsız suçüstü yakalandı

AYDIN’IN Buharkent İlçesi’nde görev yapan cami İmamı’nın karısı Nazilli’de ünlü bir mağazadan kıyafet çalarken suç üstü yakalandı.

İki farklı mağazadan giysi çaldığı belirlenen iki çocuk annesi çıkarıldığı savcılıkta tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay 9 Eylül Cumartesi günü saat 16:00 sıralarında Nazilli’de Uzun çarşıda bulunan ünlü bir mağazada meydana geldi.

Eline aldığı dört parça külot ve atletle soyunma odasına giren evli ve iki çocuk annesi S.G(30)’nin eli boş olarak çıkmasından  şüphelenen mağaza çalışanı başörtülü kadını mağaza sorumlusunun odasına götürdü.
Kadının elinde bulunan poşeti arayan görevliler iki adet külot ve iki adet atlet ile başka mağazadan çalındığı belirlenen bazı kıyafetlerin alarmlarının koparıldığını görünce durumu polise bildirdi.Olay yerine gelen asayiş şubesine bağlı ekipler şikayet üzerine genç kadını emniyete götürdü.

Burada yapılan sorgulamada S.G’nin aynı gün başka bir ünlü mağazadan iki parça kıyafetin alarmlarını koparmak suretiyle poşetine koyarak parasını ödemeden çıktığını ve karşıda bulunan mağazadan da dört parça iç çamaşırı yine aynı yöntemle çalarken suçüstü yakalandığı ortaya çıktı.

S.G Polisteki ifadesinde kıyafetleri almak için parasının olmadığını ve etiketlerini saklayarak daha sonra gelip parasını ödeyeceğini söyledi.

Hastanedeki sağlık kontrolün ardından Cumhuriyet savcılığına çıkartılan genç kadın denetimli serbestlik şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken,Kurban bayramı öncesi de yine aynı mağazadan birkaç  kıyafetlerin parasını ödeyip aldıktan sonra,bazılarını da yine aynı yöntemle çaldığı ortaya çıktı.

KAYNAK: NAZİLLİPOST - MURAT GÜRKAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum