Nazilli'de iş adamını "polisiz" diyerek gasp ettiler

Nazilli'de iş adamını "polisiz" diyerek gasp ettiler

Nazilli'de bir iş adamı, sosyal medya üzerinden tanıştığı kadınla buluştuğu sırada kendilerini sivil polis olarak tanıtan çete tarafından gasp edildi. Erkekleri tuzağa düşüren bir çete oldukları tahmin edilen 2'si kadın 6 şüpheli, kayıplara karıştı.

HAVADİS HABER-Olay, Dallıca Mahallesi'nde bulunan dere kenarında gece yarısı meydana geldi. İddiaya göre, Nazilli'de yaşayan iş adamı M.B(45), geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan tanıştığı bir kadınla arkadaş oldu. Ege Bölgesinde dolandırıcılık olaylarına karışan bir çetenin üyesi olan kadın, buluşma vaadiyle iş adamını tuzağa düşürdü.

"DERE KENARINA GİDİP ALKOL ALALIM"

Gece saatlerinde sosyal medya üzerinden mesajlaşan ikili, buluşarak yemek yedi. Talihsiz adamı tuzağa düşüren dolandırıcı, birlikte geldiği bir kadın ve diğer erkek çete elemanıyla birlikte yemek yedikten sonra M.B'nin arabasına bindi. M.B'ye "Dere kenarına gidip alkol alalım" teklifini yapan çete üyeleri, iş adamını Dallıca Çayı'nın ilerisinde bulunan tenha bir alanda durmasını söylediler.
SİVİL POLİS ROLÜ
Araç içerisinde bir süre alkol aldıktan sonra başka bir otomobilde hazır bekleyen 2 kişi, M.B'yi gasp etmek için harekete geçti. Aracın yanına bir otomobille yanaşan kimliği belirsiz 2 erkek şüpheli, M.B'ye polis olduklarını söyleyerek araçtan aşağı indirdi. Cüzdanına, kredi kartlarına ve otomobil anahtarını silahla gasp eden çete üyeleri, otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Neye uğradığını şaşıran talihsiz adam, çevredekilerden yardım istedi.

6 ŞÜPHELİDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Yoldan geçen vatandaşların telefonuyla 155'i arayan M.B, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, bölgede araştırma yaptı. Mağdur olan iş adamının arabasını incelemeye alan  ekipler, şüphelilerinin parmak izlerini aldı. Olay sonrası sağlık kontrolüne götürülen M.B, daha sonra jandarma karakoluna giderek 6 şüpheliden şikayetçi oldu. Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.