Nazilli'de jandarmadan biber gazıyla müdahale

Nazilli'de jandarmadan biber gazıyla müdahale

İsabeyli Stadı'nda oynanan İsabeyli Şırlanspor - Salavatlı Belediyespor maçından sonra ortalık bir anda karıştı.

Aydın Futbol 2. Amatör Küme 3. Grup'ta şampiyonluğu ilgilendiren maçta İsabeyli Şırlanspor, Salavatlı Belediyespor'u ağırladığı maçtan sonra ortalık bir anda karıştı. Karşılaşmayı izlemeye gelen Kuyucaksporlu futbolcular ile Salavatlı Belediyesporlu futbolcular maçtan sonra tartıştı. İddiaya göre Salavatlı Belediyesporlu bir kaç futbolcu, Kuyucaksporlu futbolcuların otomobilinin önünü kesti. Ne olduysa bu andan oldu ve ortalık bir anda karıştı.

BİBER GAZI İLE MÜDAHALE

Çok sayıda jandarmanın görev yaptığı maçta olaylar büyümeden önlendi. Jandarma biber gazı sıkarak iki kulübün futbolcularını dağıttı. İki kulübün futbolcuları daha sonra birbirleri ile laf dalaşına devam ederken, Kuyucaksporlu futbolcular jandarma tarafından İsabeyli Stadı'nın dışına çıkarıldı.

BİR HAFTA ÖNCE DE TARTIŞMIŞLAR

Geçtiğimiz hafta oynana Salavatlı Belediyespor - Kuyucakspor karşılaşmasında iki kulübün futbolcuları tartıştığı iddia edildi. Bu olaydan sonra da Kuyucaksporlu futbolcuların, İsabeyli'de Salavatlı ile laf dalaşına girdiği öğrenilirken, taraftarlar olayların tatlıya bağlanmasını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.