Nazilli'de kadroya geçenlerin listesi açıklandı

Nazilli'de kadroya geçenlerin listesi açıklandı

Nazilli Belediyesi bünyesinde hizmet alımı suretiyle çalıştırılan personelin işçi statüsüne geçiş sınav sonuçları açıklandı.

4734 sayılı Kanun ve diğer mevzuattaki hükümler uyarınca personel çalıştırılmasına dayalı hizmet  alım sözleşmesi kapsamında çalıştırılmakta olan taşeron işçilerinin, 696 Sayılı  KHK.nin 127 nci maddesi ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 24.üncü maddesi kapsamında işçi statüsüne geçiş talebine ilişkin başvuruları geçerli ve 08 -21.03.2018 tarihleri arasında yapılan  uygulamalı- yalnızca yazılı - yazılı ve sözlü sınava katılmış olan adayların sınavda elde etikleri başarı durumları ekli listede yayınlanmıştır.  

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması değerlendirmeleri devam etmekte olup, olumsuz (menfi) olarak neticelenen kişilerin başvuruları geçiş sürecinin tüm aşamalarında ret olarak değerlendirilecektir.

Ayrıca, 696 sayılı KHK.da belirtilen şartları taşımadığı daha sonra tespit edilen adayların başvuruları da geçiş sürecinin tüm aşamalarında ret olarak değerlendirilecek, geçiş süreci tamamlansa dahi iş sözleşmesi tazminatsız ve bildirimsiz olarak feshedilecek, kişiye yapılan ücret vb. tüm ödemeler yasal faiziyle birlikte geri alınacaktır. 

Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar , 27.03.2018 tarihi mesai bitimine kadar Aydın Valiliği bünyesinde oluşturulan Sınav İtiraz Komisyonuna itirazlarını açıklayıcı dilekçeleri ile başvuracaklardır.

Sınav sonuçları ilanen tebliğ edilecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Geçici 24.madde gereği hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalışan işçilerin işçi statüsüne geçişi için yapılmış olan sınavlara katılan adaylara, İlanen duyurulur.

1-147.jpg

2-144.jpg

3-135.jpg

4-099.jpg

 

5-053.jpg

6-040.jpg

7-023.jpg

8-017.jpg

9-011.jpg

10-007.jpg

11-007.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.