Nazilli'de kahreden görüntü

Nazilli'de kahreden görüntü

İsabeyli Mahallesindeki Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinin toprak olması ve taş döşenmemesi nedeniyle öğrencilerin mağdur olduğunu belirten İsabeyli Mahalle Muhtarı Birkan Çelik (45), "Bu cadde ne ismine ne de İsabeyli'ye yakışıyor" dedi.

Nazilli'nin İsabeyli Mahallesi'nde en az bin 500 öğrencinin kullandığı Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, toprak olduğu için öğrencilerin ve yolu kullanan İsabeyli'deki vatandaşların zorluk yaşadığını belirten Çelik, "Bu yol yaklaşık 1 km uzunlukta, üniversite öğrencileri okula gitmek için bu yolu kullanıyor. Zaten yol üzerinde de 600 kişilik Gevherhan Sultan Kız Öğrenci Yurdu var. Öğrenciler kışın çamurdan yazın da tozdan dolayı zorluk yaşıyor" dedi.

KOÇ, "KIZ ÖĞRENCİ YURDU VAR, SOKAK LAMBASI YOK"

Cadde üzerindeki Gevherhan Sultan Kız Öğrenci yurdunda kalan ve Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü öğrencisi olan Sultan Koç, "Okula gitmek için arkadaşlarımla bu yolu kullanıyoruz. Kışın çamurdan yazın topraktan dolayı mağdur oluyoruz. Özellikle benim gibi ikinci öğretim öğrencileri akşam saatlerinde okuldan çıkıyor. Biz, kız yurduna giderken sokak lambalarının çalışmaması ve yolun diğer tarafında çalılık alanın olması nedeniyle korkuyoruz. Yol üzerinde kız öğrenci yurdu var ama sokak lambası yok" diye konuştu.

ÇELİK, "BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILMASINI İSTİYORUZ"

Öğrencilerin defalarca kendisine gelip yolun yapılması için dilekçe verdiklerini belirten Çelik, "Bu yola taş döşenmesi için Aydın Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile görüştüm. Fakat hiçbir çalışma yapılmadı. Öğrencilerin mağduriyetinin giderilmesi ve ismine yakışan bir cadde olması için ABB tarafından yolun yapılmasını istiyoruz" diyerek yetkililere seslendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.