Nazilli’de kaldırımlar işgal altında!

Nazilli’de kaldırımlar işgal altında!

Nazilli’de başta Uzunçarşı olmak üzere şehir merkezindeki birçok işyerinin kaldırımlara koyduğu masa, sandalye ve reyonlar nedeniyle şehir adeta işgal altında!

İlçede Uzunçarşı, Hürriyet ve Namık Kemal caddeleri ve özellikle Ordu Caddesi üzerinde bulunan cafe ve buna benzer işyerlerinin yaptığı kaldırım işgalleri neredeyse ‘Yuh artık’ dedirtecek noktasına geldi. Kaldırım işgallerine yayalar çaresiz kalırken, belediye yetkililerinin bu işgal karşısında sessiz kalması ve hiç bir cezai yaptırım uygulamaması dikkat çekiyor.

• İŞGALE NEDEN ENGEL OLUNMUYOR?

Yaşanan sıkıntıya çözüm üretilmemesini eleştiren ve yaşanan tablonun manidar olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, “İşgale neden engel olunmuyor?” sorusunu yöneltiyor. Görüntü kirliliğinin de yaşandığı işgalin son bulmasını isteyen vatandaşlar, “Esnaflar ve özellikle cafe sahipleri kaldırım ve yola eşyalarını, masa ve sandalyelerini dizerek yayaların geçişini engelliyor. Esnaflar kaldırım ve yollara dizdikleri ürünlerle ciddi boyutta rahatsızlık yaratıyorlar. Kahvehaneler, cafeler ve birçok işyeri kaldırımlara attıkları eşyalarla yayaları yolda yürümek zorunda bırakıyorlar. Kaldırım işgalini abartan esnaflar, kaldırıma gölgelik yaparak, kaldırımı kendi iş yeriymiş gibi kullanıyor. Yaşanan bu işgallere yetkililer ise sessiz kalıyor. Nüfusu 150 bine dayanan ilçede bu şekilde işgallere müsaade edilmemesi gerekiyor. Kısacası kaldırımlar işgal altında! Yetkililerin sorunu ivedi bir şekilde çözülmesi gerekiyor. Artık bu başıboşluğa çözüm bulunması gerekiyor. Yetkililerden daha duyarlı olmalarını bekliyoruz” diyerek tepki gösterdiler.

nazilli’de-kaldirimlar-isgal-altinda!-(1).jpg

nazilli’de-kaldirimlar-isgal-altinda!-(2).jpg

nazilli’de-kaldirimlar-isgal-altinda!-(3).jpg

nazilli’de-kaldirimlar-isgal-altinda!-(4).jpg

nazilli’de-kaldirimlar-isgal-altinda!-(5).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum