Nazilli'de Katliam Yapan Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

Nazilli'de Katliam Yapan Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

Nazilli ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşi ve ailesine pompalı tüfekle ateş edip 5 kişiyi öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Nazilli ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşi ve ailesine pompalı tüfekle ateş edip 5 kişiyi öldüren zanlı adliyeye sevk edildi. 
 İstiklal Mahallesi'nde kayınpederinin evinde iki kayınbiraderi, bir kayınbiraderinin eşi ile 2 komşusunu pompalı tüfekle öldürüp eşi ve çocuğunun da aralarında olduğu 3 kişiyi yaraladıktan sonra kaçan ve olayın ardından teslim olan  56 yaşındaki M.D'nin İsabeyli Mahallesi'nde polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi. 
 Zanlının emniyette verdiği ifadesinde, gerçekleştirdiği saldırı nedeniyle pişman olduğunu söylediği bildirildi. Zanlının "Evimin kilidinin değiştirildiğini görünce buna sinirlendim. Beni yalnız bıraktıklarını düşündüm. Ben de hiç düşünmeden eve gittim bu saldırıyı yaptım." şekliden ifade verdiği öğrenildi.Zanlının tek çocuğu olan 22 yaşındaki Tuğçe Duran, eşi ve diğer yaralının ise hayati tehlikesinin devam ediyor. Bu arada saldırıda ölen Filiz Kahya, Mehmet Kahya çiftinin 9 yaşındaki çocuğu U.K'nin de olay anında evde olduğu, şoka girdiği bu nedenle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı psikologların çocukla ilgilendiği belirtildi. - OlayMustafa Duran, dün İstiklal Mahallesi'ndeki kayınpederinin evinde eşi Tülin Duran ve çocuğununda bulunduğu kişilerin üzerine 2 pompalı tüfekle ateş açıp kaçmıştı.Olayda, Tülin Duran'ın kardeşleri Bekir Karakılıç, Birol Karakılıç ve eşi Emine Karakılıç, komşular Filiz Kahya, Mehmet Kahya ölmüş, Duran'ın eşi ve kızı Tuğçe Duran ile Şükran Karakılıç yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum