NAZİLLİ’DE KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE ENVER YÜKSELEN İÇİN TEK YÜREK OLDU

NAZİLLİ’DE KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE ENVER YÜKSELEN İÇİN TEK YÜREK OLDU

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yürekleri yakan hayat hikayesiyle gündeme gelen Enver Yükselen için Nazilli tek yürek oldu.

GÜNAY PABUŞÇU-Aydın'ın Nazilli ilçesinde yürekleri yakan hayat hikayesiyle gündeme gelen Enver Yükselen için Aydın tek yürek oldu. Havadis Gazetesi'nin haberi ile hayat hikayesi bir anda gündeme oturan Enver Yükselen için güzel gelişmeler yaşanıyor. Koronavirüsle mücadelede kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan Yükselen’in daha iyi bir yaşama kavuşması için kamusal ve sosyal yardımlar çığ gibi büyüyor. 
 

“KAYMAKAMLIK EV ARIYOR”
Daha öncesinde düzenli olarak aylık para ve gıda desteğinde bulunan Nazilli Kaymakamlığı da Eren Yükselen için ev arıyor. Daha sağlıklı ve huzurlu bir evde yaşaması planlanan Yükselen'in ev kiraları kaymakamlık tarafından ödenecek.

f886bec1-b65d-45bc-b90c-d8a83e2899c8.jpeg

 

“BAŞKAN ÖZCAN ZİYARET ETTİ”
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Evren Yükselen’i ziyaret etti. Yükselen’in durumunu öğrenir öğrenmez, kaymakamlıkla iş birliği içinde hareket edildiğini ifade eden Başkan Özcan, “Kaymakamlığımızla birlikte Enver amcamızın hayatını rahatlıkla idame edebileceği 1+1 bir taşınmazın kiralanması, içerisinin teşrif tezhip edilmesi konusunda ortak bir kanaat oluşturduk. Her zaman her konuda devlet önderliği yapan Sayın Kaymakamımız Sedat Sırrı Arısoy’a çok teşekkür ediyorum. Devletimiz ve belediyemiz olarak her bir vatandaşımızın yanınızdayız” şeklinde konuştu.


4e5267e2-49f8-47b7-aafd-32b749619de1.jpeg

“BİRLİKTE EV BULALIM”

Enver Yükselen’in mahallesini çok sevdiği ve Zafer Mahallesi’nde bir ev arayışında olduklarını belirten Başkan Özcan, “Amcamızın da uygun göreceği, kabul edebileceği standartlara sahip bir ev arıyoruz. Kaymakamlık, belediye ve muhtarlık olarak aramalarımızı hızlandırdık. Emlakçı arkadaşlarımızın, imkanı olan ev sahiplerinin, müteahhitlerin de bu hususta yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Acilen bize ulaşabilirlerse inşallah bu sorunu da en kısa zamanda çözeceğiz” dedi.

bbc21b35-88c8-49d3-b79f-0b31f2df8813.jpeg

“DUYARLI VATANDAŞLAR DESTEK VERDİ”
Öte yandan gazetemizin sosyal medya hesaplarına Enver Yükselen’e yardım etmek için yorumlarda bulunan vatandaşlar da adeta birbirleriyle yarıştı. Yükselen’e maddi manevi destekte bulunmak isteyen duyarlı vatandaşlar, her türlü desteğe hazırız mesajı verdi.

04fb56ac-87d7-4e65-b3ec-9d90f10a04d9.jpeg

0c3d40d4-3772-4160-ab76-2cfb0e7adf50.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.