Nazilli'de Korku Dolu Anlar!

Nazilli'de Korku Dolu Anlar!

Nazilli’de hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte ortaya çıkan zehirli yılanlar panik yarattı.

HABER MERKEZİ-Nazilli’de son günlerde zehirli yılan paniği yaşanıyor. Bunun son örnekleri Ketendere ve Dallıca mahallelerinden geldi.

Ketendere mahallesinde yaşayan Adem Eroğlu, dev bir yılanın eve girdiğin görünce büyük korku yaşadı. Yılanın saldırgan tavırlar sergilediğini iddia eden Eroğlu, yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılanı eline geçirdiği bir tahtayla evinden çıkardı. İlk defa bu büyüklükte bir yılanla karşılaştığını söyleyen Eroğlu “Eve girdiğimde yılanla karşı karşıya geldim, üzerime doğru hareket edince büyük endişeye kapıldım. Daha sonra sakinleşerek doğal ortamına dönmesini sağladım” dedi.

Bir diğer olay ise Dallıca mahallesinde yaşandı. 41 yaşındaki öğretmen Serkan Eker, müstakil evinin bahçesindeki çilek kasasında zehirli olduğu tahmin edilen bir yılan gördü. Hayatında ilk defa yılanla karşılaştığın söyleyen Eker, yılanın kasanın içinden çıkmasını beklerken o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti. Eker, “Hayatımda ilk defa bir yılan gördüm. Büyük korku yaşadım ancak doğal ortama bırakmayı tercih ettim” dedi.

12-8-477x640.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.